Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Elektronik müzik grubu Müjver ilk albümünü çıkardı: ‘Cümlemize’

Grubun yedi parçadan oluşan ilk albümü Put Out Records’dan çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Mayıs 2021
Elektronik müzik grubu Müjver ilk albümünü çıkardı: ‘Cümlemize’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Disco, house, funk ve deneysel techno gibi tarzları harmanlayan yeni elektronik müzik grubu Müjver, “Cümlemize” isimli ilk albümünü yayımladı.

Zeynep Aksu’nun vokalist, Kerem Yücel’in klavye ve Emir Biter ile Taycan Malloy’un prodüktör, beste ve aranjman rollerini paylaştığı dört üyeden oluşan elektronik müzik grubu Müjver’in ilk albümü birbirinden renkli yedi parça içeriyor.

Bireysel müzik yaşamlarında house, disco, electronica, minimal ve kısmen pop müzikten beslenen dört farklı kafanın bir araya gelmesiyle oluşan Müjver, kendilerini “Aynı un ve yumurtaya ne katarsan mücver olur ya… Müjver işte öyle bir şey. Farklı müzikler, farklı kafalar bir araya gelip ağızda kalan güzel bir deneyim yaşatıyor” sözleriyle tanımlıyor ve ilk albümleri “Cümlemize” ile ilgili şu ifadeleri kullanıyor: “İster yaşanan ayrılıklar olsun, ister gece çıkıp kafanı dağıtıp içindeki sesleri susturmak olsun veya toplumun senden beklentilerine karşı koymak olsun… İlk albümümüz, günün her saatinde herkesin dinleyip ilişki kurabileceği deneyimleri ve bir zamanlar hissettiği duyguları tekrar yaşatmayı amaçlıyor.”

İstanbul merkezli plak şirketi Put Out Records’ın kurucusu ve aynı zamanda Müjver üyesi Taycan Malloy, Put Out oluşumlarının misyonuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Put Out olarak Türkiye’deki elektronik müzik ve prodüksiyon kültürünü geliştirmeye çalışıyoruz. Umuyoruz ki bu tarz albümler ve projelerimiz Türk insanına ilham verir ve öyle bir keyif verir ki bir gün biz de doyasıya başka Türk prodüktörlerin müziklerini dinleriz. Böylece yurt dışından pek de bir farkımız olmadığını ve birlikte çalışarak, birbirimizi destekleyerek aynı kalitede işler çıkarabildiğimizi görürüz” sözlerini sarf etti.

Müjver’in “Cümlemize” diyerek koyuldukları maceralarındaki ilk albümünü aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...