Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

The KLF hit şarkılarını dijital platformlara yüklemeye başladı

Grup, 8 parçalık “Solid State Logik 1” isimli derlemeyi dijital platformlarda paylaştı

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Ocak 2021
The KLF hit şarkılarını dijital platformlara yüklemeye başladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Bill Drummond ve Jimmy Cauty tarafından 1987 yılında Londra’da kurulan The KLF grubu, 1992 yılında müzik yapımlarını piyasadan çekerek ara verdiği kariyerini şekillendiren şarkıları ilk kez dijital platformlara yüklemeye başladı.

Grup, dönemin en beğenilen şarkılarını içeren 8 parçalık “Solid State Logik 1” adlı bir derleme yayımladı. Derleme, “3AM Eternal”, “Last Train to Trancentral” ve “What Time is Love?”ın da aralarında olduğu hit parçaları içeriyor. Parçalar dijital platformların yanı sıra grubun YouTube kanalı aracılığıyla da müzikseverlere sunuldu. “3AM Eternal” şarkısının ayrıca Extreme Noise Terror ile birlikte kaydedilen hardcore punk versiyonu da “Solid State Logik 1”de yer almakta.

The KLF, müzik kariyerlerinden kazandıkları 1 milyon sterlini 1994 yılında İskoçya’nın Jura Adası’ndaki sanatsal bir performans sırasında yakarak sansasyonel bir girişime imza atmıştı.

Hip-hop’tan ilham alarak house, techno ve indie dance gibi türlerin bileşiminden kendilerine özgü bir stilin yaratıcısı olan The KLF, 1992 yılında kataloglarını piyasadan çekerek sonlandırdıkları kariyerine 1995 yılında The One World Orchestra ve 1997 yılında 2K gibi alternatif projeler altında yayımladığı parçalarla devam etti. İkili son olarak 2017 yılında The Justified Ancients of Mu Mu mahlası altında “2023: A Trilogy” adlı bir roman çıkardı.

The KLF’in 8 hit parçasını içeren “Solid State Logik 1” derlemesini aşağıda dinleyebilir, YouTube kanallarındaki videoları izlemek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

The Moment ile birlikte oluşturduğumuz yeni yıl çalma listemizi Spotify'da dinleyin!

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...