Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Triart ‘Beating’ kısaçalarıyla ilk kez Automatik’te

Henri Bergmann’ın plak şirketi Automatik’ten çıkan kısaçalar, solo çalışma ‘Ascension’ ve Coulson iş birliği ‘Beating’ parçalarını içeriyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Mayıs 2024
Triart ‘Beating’ kısaçalarıyla ilk kez Automatik’te

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Triart, bu yılki ilk kısaçaları ‘Beating’i Automatik etiketiyle dinleyicileri ile paylaştı.

Lise yıllarının başında tanışan Görkem Gökkaya, Furkan Kılıçaslan ve Ensar Şahin üçlüsünden oluşan Triart, güçlü duyguların ortaya çıktığı ve çeşitli müzik türlerinden gelen seslerin harmanlandığı ortak bir estetik yaratma amacıyla hikâyesini sürdürüyor. Müzik ve saf duygular arasındaki yolculuğu, temel keşif haritaları olarak belirleyen üçlü, hipnotik tınılar ve karanlık melodilerle müzikal kimliklerini her seferinde yeniden tanımlıyor.

Parçaları geçtiğimiz yıl Tale Of Us’ın dikkatini çeken ve Afterlife’ın Arjantin ile Meksika şovlarında yankılanan Triart için 2023 yılı, kariyerlerinde atağa geçmeye başladıkları yıl oldu. ‘Space Odyssey’ ve ‘Beyond Time’ parçaları ile geçen yılın en dikkat çekici yapımlarına imza atan üçlü, ‘Beating’ kısaçaları öncesi bu yıl son olarak ‘Memoria’ teklilerini çıkarmıştı.

Yurt içi ve yurt dışında aralarında CamelPhat, Fideles, Rey&Kjavik, Sam Shure, Dax J, Henri Bergmann ve Lee Burridge gibi pek çok isimle aynı sahneyi paylaşma fırsatı elde eden Triart, yeni çalışmalarıyla ilgili, "Uzun süredir çaldığımız, çalmaktan da büyük keyif aldığımız bu iki parçanın Automatik gibi bir plak şirketinden çıkmasından dolayı mutluyuz. Henri, Korolova ve birçok sanatçıdan gelen destek de bizi ayrı mutlu ediyor. EP şu an itibariyle Türkiye’de iTunes da 1. sırada ve Beatport’ta da ana sayfada yer alıyor. Bu da bizim için heyecanlı bir ilk gün olmaya devam ediyor" dedi.

Plak şirketinin kurucusu Henri Bergmann ise, ‘Beating’ ile ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri sarf etti: “Bugün Triart’ın Automatik etiketiyle çıkan 2 parçalık EP’sini paylaşmaktan dolayı çok heyecanlıyım. ‘Beating’ parçası, Coulson’un duygusal vokalleriyle dikkat çekiyor ve dinleyicileri derinden etkileyecek bir hissiyat sunuyor. ‘Ascension’ ise geçen Kasım ayında Kite’ta çalmam için bana gönderildiğinden beri kulübün gizli silahı oldu. Mekanı adeta salladı ve o zamandan beri dinleyicilerin gözdesi haline geldi.”

Triart’ın ‘Beating’ ve ‘Ascension’ parçalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...