Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Tube & Berger ve Tim Engelhardt 10 Ocak'ta MODULE İstanbul'da

Heyecanla beklenen gece Volkan Gündüz'ün açılış setiyle başlayacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Aralık 2019
Tube & Berger ve Tim Engelhardt 10 Ocak'ta MODULE İstanbul'da

Arndt Roerig ve Marko Vidovic ikilisinden oluşan Tube & Berger ile Almanya'nın yetiştirdiği en özel yeteneklerden Tim Engelhardt, Coincidence sunumuyla gerçekleşecek etkinlik kapsamında 10 Ocak Cuma gecesi MODULE İstanbul'da performans sergileyecek.

Duygusal dozdaki müzikalitenin ve bir miktar rock & roll etkisinin hissedildiği tech-house türündeki yapımlarıyla elektronik müzik çevresinde kendi has bir tarzın temsilcisi olan Tube & Berger, özellikle "Straight Ahead" parçalarıyla electro tarzına yakın bir pozisyonda kariyerlerine başlamış olsa da zamanla canlı enstrüman kullanımlarının da dahil olduğu daha melodik ve daha dingin house tınılarına diskografilerinde yer vermeye başladı.

2005 yılında Juliet Sikora ile birlikte sektörde önemli bir yer edinecek olan Kittball Records'ın da aynı zamanda kurucuları olan ikili, 2002 yılındaki ilk teklileri "Geradeaus"tan itibaren hız kesmeden sürdürdükleri müzikal üretimlerini, 2012 yılında yayımladıkları ilk stüdyo albümleri "Introlution" ve 2017'de çıkardıkları ikinci albümleri "We Are All Stars" ile doruk noktasına ulaştırmayı başardı. 2013'te Tiësto'nun daveti ile bir süre Sirius XM'de aylık radyo şovu sunan Tube & Berger, Samim'in "Heater" parçasına yaptıkları remiks ile bu yıl Beatport tech-house listesinde birinci, genel top 100 sıralamasındaysa ikinci sıraya kadar yükselme başarısı gösterdi.

Piyano eğitimiyle geçen çocukluk yıllarının ardından Robert Babicz'i keşfetmesiyle müzik kariyerinde bambaşka bir yolda ilerlemeye koyulan Tim Engelhardt, 10 Ocak gecesi sahne alacak bir diğer uluslararası sanatçı. Engelhardt'ın melodik house ve techno türünde kendi kimliğini ortaya koyduğu yapımları arasında "Phaeton / Silhouettes" ve "Rhy" gibi kısaçalarları ile "Friends Can Be Different" ve "Moments Of Truth" isimli albümleri öne çıkıyor.

Coincidence sunumuyla gerçekleşecek etkinlik Volkan Gündüz'ün açılış setiyle başlayacak. 10 Ocak'ta MODULE İstanbul'daki yerinizi ayırtmak için bu sayfayı ziyaret edin.

COINCIDENCE PRES. TUBE & BERGER, TIM ENGELHARDT, VOLKAN GUNDUZ | 10 OCAK 2020 - MODULE İSTANBUL

Tube & Berger ve Tim Engelhardt'ın Mixmag'in özel buluşma adreslerinden The Lab NYC'deki performansları hafızalardaki tazeliğini halen koruyor. İki sanatçının performanslarından unutulmaz anları aşağıda izleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...