Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Türkiye’de NFT ile giriş yapılacak ilk etkinlik: Meet Zeus III

14 Ağustos Cumartesi günü Milimaudio sunumuyla gerçekleşecek buluşma Türkiye’de NFT ile ilk kez katılım sağlanan etkinlik olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 30 Temmuz 2021
Türkiye’de NFT ile giriş yapılacak ilk etkinlik: Meet Zeus III

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Türkiye’de NFT ile giriş yapılan ilk etkinlik 14 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek.

2.365 metre ile Antalya’nın en yüksek noktası Olympos Teleferik’te Milimaudio sunumuyla gerçekleşecek olan Meet Zeus III etkinliğinde CNDD, el Capitan, Ege Sağlam, Fred Lenix, Leia, Milimaudio, Mert Tugay, Neither Nor, Onur Y, Oğuzhan Oğuz, Unsalze ve Yiğitoğlu sahnede olacak.

Milimaudio, etkinliği farklı kılacak bu adım için 111 adet benzersiz NFT üretti. Bronz, gümüş ve altın olmak üzere üç çeşit olarak sunulan NFT’lere sahip olanlar, Meet Zeus III de dahil olmak üzere Milimaudio’nun tüm etkinliklerine ömür boyu ücretsiz girebilecek. NFT’lerin el değiştirmesi durumunda ise ilgili NFT’lerin yeni sahipleri, etkinliklere ücretsiz giriş fırsatından aynı şartlarda yararlanmaya devam ediyor olacak.

Milimaudio'nun satışa sunduğu NFT'lere buradan ulaşabilir, 2 sahnede toplam 12 DJ'in sahne alacağı Meet Zeus III buluşması için hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...