Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Ugur Project'in yeni çalışması 'Hypnotherapy' çıktı

Sanatçının 4 yapım içeren yeni kısaçalar albümü Airborne Black etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunuldu

  • MIXMAG TURKEY
  • 8 Temmuz 2020
Ugur Project'in yeni çalışması 'Hypnotherapy' çıktı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Üretimlerine hız kesmeden devam eden Ugur Project, dinleyicileriyle 4 yapımdan oluşan yeni bir kısaçalar albüm paylaştı.

"Hypnotherapy" adlı kısaçalar, çalışmaya ismini veren parçanın yanı sıra iki orijinal yapım ve bir remiks içeriyor. "Hypnotherapy"nin orijinalinde agresif lead sesleri ve dengeleyici ritmik organ aranjeleri dikkat çekerken, Çekyalı sanatçı Tømas Sinn'in bu parçaya yaptığı remikste daha yumuşak tonda bir atmosfer gözleniyor. Her ikisinin de dinleyenlere hipnotik bir dinleme deneyimi sunduğunu söylemek mümkün. Bir diğer yapım "Helix"in aksiyon dolu partileri sinematik bir ses evreni yaratırken, "Haunts" ise hafızalarda yer edici melodik yürüyüşleriyle kısaçalarda fark yaratan parça olarak sivriliyor.

23 Mart'ta Christian Smith'in plak şirketi Tronic'in 10 parçadan oluşan "Rockets // Launch 08" derleme albümünde "Endless" parçası ile yer alan, 8 Mayıs’ta Loose Records etiketiyle “Labyrinthe” çalışmasını, son olarak da 29 Mayıs'ta Phobiq Recordings’den "Trauma" kısaçalarını piyasaya çıkaran Ugur Project, yaz mevsiminde de üretimlerine ara vermeden devam ediyor.

Hollanda merkezli techno müzik platformu 50:HERTZ bünyesinde faaliyet gösteren ve A&R menajerliğini Steve Mulder'in yaptığı plak şirketi Airborne Black'ten çıkan çalışmayı aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...