Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Valeron ve Argy bu hafta Galia Bodrum’da

Valeron 2 Ağustos’ta, Argy 5 Ağustos’ta Galia Bodrum kabininde performans sergileyecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 1 Ağustos 2023
Valeron ve Argy bu hafta Galia Bodrum’da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Valeron ve Argy, Galia Bodrum’un bu haftaki konukları olacak.

Mikonos adasıyla özdeşleşen en belirgin isimlerden biri olarak tanıdığımız Valeron, ‘Amare’, ‘Aigaio’, ‘World’ ve ‘Aroma’ isimli dört stüdyo albümüne sahip ve kendisi ayrıca Atina merkezli müzik şirketi Bercâna Music’in kurucusu.

Çalışmalarını İngiltere’de sürdüren Yunan DJ/prodüktör Argy ise 20 yaşından beri ünlü Panorama Bar’da çalıyor ve Amnesia, DC10, Hï Ibiza, Destino ve Pacha gibi kulüplerin resident’ları arasında yer alırken; kendi ülkesinde Moni Mykonos’ta düzenli olarak aldığı sahnelerde adından söz ettirmeyi ihmal etmiyor.

Bu yıl Afterlife’tan çıkan Goom Gum ile ortak projesi ‘Pantheon’ ile büyük beğeni toplayan Argy, ayrıca Tiësto’nun ‘Lay Low’ parçasına kendi tarzını konuşturarak yaptığı remiks ile de dinleyicilerinden övgü almayı bildi.

Valeron ise bu yılki yeni müzik çalışmalarına ilkbaharda ‘Mariachi’ teklisiyle başladı ve sonrasında vokalde Klavdia’nın katkı sağladığı ‘Fire In The Sky’ çalışmasıyla etki yaratan bir işe imza attı.

Sanatçıların öne çıkan müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilir, Generic Music'in katkılarıyla Galia Bodrum’da gerçekleşen Set In Bodrum isimli yeni sezon organizasyonları kapsamında gerçekleşen etkinliklerin biletlerine linkleri takip ederek ulaşabilirsiniz.

VALERON | 2 AĞUSTOS 2023, GALIA BODRUM ARGY | 5 AĞUSTOS 2023, GALIA BODRUM
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...