Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Galia Bodrum’un bu haftaki konukları WhoMadeWho ve Massano

WhoMadeWho 27 Temmuz’da, Massano 29 Temmuz’da Galia Bodrum kabininde olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 26 Temmuz 2023
Galia Bodrum’un bu haftaki konukları WhoMadeWho ve Massano

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Jeppe Kjellberg, Tomas Barfod ve Tomas Høffding’den oluşan Danimarkalı üçlü WhoMadeWho ve Sam Rose’un solo projesi Massano, Galia Bodrum’un bu haftaki konukları oluyor.

İki yıl önce Cercle için Mısır’daki Ebu Simbel tapınağında sergiledikleri göz alıcı performanslarıyla ilgi odağı olan WhoMadeWho, geçen yıl ‘UUUU’ isimli yedinci stüdyo albümlerini dinleyicileriyle paylaşmıştı.

Müzik anlayışını şekillendiren Liverpool’da geçen yıllarının bir birikimi olarak 2020 yılının başlarında kendi plak şirketi Eternity Sounds’dan yayımladığı çıkış teklisi ‘Visitors’ çalışmasından itibaren çok hızlı bir yükseliş grafiği yakalayan Massano ise son olarak önceki hafta Röyksopp’un ‘Control’ parçasına yaptığı remiksi yayımladı.

WhoMadeWho, 27 Temmuz Perşembe hibrit DJ seti ile Galia Bodrum kabininde olurken, Massano ise 29 Temmuz Cumartesi günü Bodrum’daki sevenleriyle bir araya gelecek. Her iki etkinlik, Generic Music'in katkılarıyla Galia Bodrum’da gerçekleşen Set In Bodrum isimli yeni sezon organizasyonları kapsamında gerçekleşiyor.

Sanatçıların öne çıkan müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilir, linkleri takip ederek etkinlik biletlerine ulaşabilirsiniz.

WHOMADEWHO | 27 TEMMUZ 2023, GALIA BODRUM MASSANO | 29 TEMMUZ 2023, GALIA BODRUM
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...