Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

'Wild Things: Life Inside The mau5trap' belgeselini izleyin

25 dakikalık belgesel TIDAL kullanıcılarına özel olarak yayında

  • ONUR ATEŞ
  • 6 Ağustos 2019
'Wild Things: Life Inside The mau5trap' belgeselini izleyin

Müzik dinleme platformu TIDAL, deadmau5 ve plak şirketi mau5trap ile bir araya gelerek başlattığı 'Wild Things: Life Inside The mau5trap' adlı mini-belgesel projesini sonuçlandırarak kullanıcılarıyla paylaştı.

25 dakikalık belgesel, Ultra Music Festival'ın Miami'deki 2019 organizasyonunda mau5trap şovlarından özel sahne önü ve sahne arkası çekimlerini içeriyor. Belgeselde Rinzen, Monstergetdown, No Mana, Jay Robinson, Callie Reiff, Kanadalı şarkıcı Lights, i_o ve plak şirketinin başındaki isim deadmau5 (Joel Zimmerman) gibi sanatçılar öne çıkıyor.

Plak şirketinin sound ve estetik bakımından zaman içinde geçirdiği dönüşüm, deadmau5'un sahne konsepti 'Cube'un gösterdiği gelişim ve mau5trap'in gelecekte nasıl bir yol izliyor olacağına ilişkin ipuçları izleyicileri belgeselde bekleyen önemli satır başları.

Mini-belgeselde Zimmerman, "Tahmin ediyorum ki plak şirketinin önündeki yolda daha fazla yeni sanatçı ve elbette daha fazla yeni müzik olacak. 10-12 yılda oluşan geniş müzik kataloğumuzla büyümemizi sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

'Wild Things: Life Inside The mau5trap'ı izleyen TIDAL kullanıcıları, mini-belgeselin sonunda bonus olarak Rinzen'in stüdyosundan prodüksiyon ipuçlarını aktardığı görüntüleri de izleme fırsatı elde edecek.

Belgeselin fragmanını aşağıda izleyebilir, tümünü izlemek için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...