Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Yeni Liverpool formalarında şehrin 90’lı yıllardaki dans müziği ortamından izler var

Etkileyici çizgilere sahip tasarımıyla tanıtılan formalar, Liverpool’un müzik sektöründeki itici gücüne saygı duruşu

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Temmuz 2022
Yeni Liverpool formalarında şehrin 90’lı yıllardaki dans müziği ortamından izler var

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Liverpool futbol kulübü, 2022-2023 sezonunda takımın giyeceği formaları tanıttı. Yeni formalar, kentin 1990’lı yıllarda elektronik müzikteki öncü kimliğine atıf yapan çizgiler taşıyor.

Formayı baştan aşağıya saran dalgalı ve kaleydoskopik çizgiler, beyaz arka planın üzerine adeta ebru yapılmış görünümüyle göz kamaştırıyor.

Taraftar kitini de içinde barındıran formalar ilk olarak 12 Temmuz’da Liverpool’un Bangkok’ta Manchester United’a 4-0 kaybettiği hazırlık maçında gün yüzüne çıktı.

Formada ayrıca yaka kısmının arka tarafında iki meşale arasında 97 sayısı göze çarpıyor. 1989 yılında Hillsborough Stadyumu'nda gerçekleşen facia sonucu hayatını kaybeden 97 kişi de böylece anılmış oldu. Elim izdiham olayında tamamı Liverpool taraftarı olan 97 kişi ezilerek yaşamını yitirmişti.

Formaların tanıtım kampanyasına ait videoda erkek ve kadın futbol takımının oyuncuları kamera karşısına geçti. Tanıtım videosunun müziklerini yapansa, Liverpool’da çalışmalarını sürdüren prodüktörler Yousef ve Mic Rowly grubunun üyesi Ben Sharples.

Liverpool, 2005’te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Milan’ı mağlup ederek UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmüştü.

‘En İyi FIFA Şarkıları’ çalma listemizi Spotify’da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...