Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Yıldız Tilbe, Anatolian Sessions ve Serdar Ayyıldız ‘Sunam’ için bir araya geldi

Yıldız Tilbe, söz ve müziği Muhlis Akarsu’ya ait eseri ilk olarak 2004’te ‘Yıldız’dan Türküler’ albümünde seslendirmişti

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Ocak 2024
Yıldız Tilbe, Anatolian Sessions ve Serdar Ayyıldız ‘Sunam’ için bir araya geldi

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Yıldız Tilbe, Anatolian Sessions ve Serdar Ayyıldız, söz ve müziği Muhlis Akarsu’ya ait ’Sunam’ eserini yeniden yorumlamak için bir araya geldi.

Yıldız Tilbe’nin sesinden ilk olarak 2004 yılında çıkan ‘Yıldız’dan Türküler’ albümü ile dinlediğimiz eser, elektronik müzik sahnesinin tanınan prodüktörleri Anatolian Sessions ve Serdar Ayyıldız iş birliğinde yepyeni bir yorumla müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Avrupa Müzik etiketiyle dijital platformlarda yerini alan ‘Sunam’ın yepyeni düzenlemesi, Serdar Ayyıldız’ın 2024’te çıkan ikinci etkileyici projesi oldu. Sanatçı, geçtiğimiz hafta Cafe De Anatolia’dan çıkardığı ‘Askadar’ çalışmasıyla da beğeni toplamıştı.

‘Sunam’ öte yandan Anatolian Sessions’ın Anadolu’nun zengin kültürünü elektronik ve spiritüel öğelerle harmanladığı tarzının etkili bir yansıması olan; çağlama, mey ve duduk kompozisyonlarına yer verdiği ‘Horasan’ teklisini takip ediyor.

Kavalda Deniz Pektaş’ın katkı sunduğu, Yıldız Tilbe, Anatolian Sessions ve Serdar Ayyıldız imzalı yepyeni ‘Sunam’ı aşağıda dinleyebilir, favori platformunuz üzerinden erişmek için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...