Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Zeynep Erbay’dan yeni kısaçalar: ‘Dream Of You’

İki parçadan oluşan çalışma, Berlin merkezli plak şirketi Exploited Records etiketiyle tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Haziran 2023
Zeynep Erbay’dan yeni kısaçalar: ‘Dream Of You’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Müzisyen, DJ ve prodüktör Zeynep Erbay, yepyeni iki solo çalışma içeren yeni bir kısaçalar yayımladı.

Sanatçının ‘Dream Of You’ adını verdiği çalışması, Shir Khan’ın kurucusu olduğu Berlin merkezli plak şirketi Exploited Records etiketiyle çıkan ilk projesi olarak kayıtlara geçerken, bu yılın başlarında Amerikalı müzik grubu Underground System’ın ‘Nmani’ parçası için hazırladığı remiksi takip ediyor. Zeynep Erbay, geçtiğimiz sonbaharda dört solo çalışma içeren bir diğer kısaçalar albümü ‘Flashlights On Love’ ile de beğeni toplamıştı.

Projeye ismini veren açılış parçası ‘Dream Of You’da çekici bas sesleri, Italo ritimler, akılda kalıcı melodik formlar ve old-school house esintili elektro piyano kompozisyonları öne çıkarken, ‘Disillusion’ çalışmasında ise derin akor varyasyonları eşliğindeki parlak arp sesleri, acid öğeler ve değişken synth sekansları belirginleşiyor.

‘Dream Of You’, alternatif radyo ve enstrümantal düzenlemeleriyle üç farklı versiyon halinde gelirken, ‘Disillusion’ tek parça halinde kısaçalarda yerini alıyor.

Zeynep Erbay imzalı yeni müzik projesini aşağıda dinleyebilir, favori dinleme platformunuz üzerinden erişmek için bu linki takip edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...