Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

ZHU 29 Temmuz’da yeniden İstanbul’da

Zorlu PSM’de gerçekleşecek etkinlik Beatgate sunumuyla müzikseverleri konuk edecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Temmuz 2023
ZHU 29 Temmuz’da yeniden İstanbul’da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

ZHU, 29 Temmuz Cumartesi günü yeniden İstanbul’daki dinleyicileriyle bir araya geliyor.

2010’lu yılların başından bu yana aktif olan sanatçı, 2016 yapımı ilk albümü ‘Generationwhy’ ve aynı yıl Coachella'daki kapanış setiyle övgü alarak ismini geniş kitlelere duyurmaya başladı.

Okul yıllarında caz gruplarında ve orkestra çalışmalarda yer alan ve daha sonra üniversitede müzik eğitimi alan Çin kökenli Amerikalı sanatçı, ‘Faded’, ‘Risky Business’, ‘I Wonder’, ‘Good Life’ ve ‘In The Morning’ gibi etki yaratan solo çalışmalarıyla tanınıyor. Farklı sanatçılarla iş birliği içinde hazırladığı ortak yapım çalışmaları ve remiksleri de kariyerinde önemli yer tutan ZHU, ‘Faded’ parçasıyla 2015 yılında En İyi Dans Kaydı kategorisinde Grammy ödülüne aday gösterilmişti.

2017’de Ultra Music Festivali’nin öne çıkan isimlerinden biri olara artık dünya çapında sahnelerin en aranan isimlerinden biri haline gelen sanatçı, sonraki yıl ikinci stüdyo albümü ‘Ringos Desert’i, 2021’de ise üçüncü stüdyo albümü ‘Dreamland’i piyasaya sürdü.

2022’de ‘Musical Chairs’ adını verdiği mixtape albüm serisine başlayan sanatçı, serinin bu yıl çıkan 2. miksine erişim için sıra dışı bir yöntem geliştirmiş ve takipçilerine +17738255598 numarasına kısa mesajla “mcmvii” yazılı ileti göndererek miksi dinleyebileceklerini duyurmuştu.

29 Temmuz’da Zorlu PSM’de gerçekleşecek etkinlik üç sahnede hayat bulacak. ZHU’nun sahne alacağı Turkcell Sahnesi’nde Beatgate kurucusu Volkan Gündüz ile Güneş Ergün performans sergilerken, Amfi Sahnesi’nde Atakan Uysal, Enes Gül, Eren Koyuncu ve Dennis kabin başında olacak. %100 Studio'da ise Merve Baykal, Feyza Emir, Violations ve Fate sahnede olacak. Temmuz ayının son hafta sonunu İstanbul dışında geçirecek müzik tutkunları, ZHU'yu 30 Temmuz'da Çeşme Yuzu Beach'te ayrıca dinleme fırsatı elde edecek.

ZHU, geçtiğimiz yıl yine Beatgate sunumuyla gerçekleşen bir etkinlik ile ilk İstanbul şovuna imza atmıştı.

Etkinlik biletleri için buraya tıklayabilir, ZHU’nun 10 milyondan fazla izlenen Cercle performansını aşağıda izleyebilirsiniz.

Beatgate Presents: ZHU | ZORLU PERFORMANS SANATLARI MERKEZİ - 29 TEMMUZ 2023, CUMARTESİ
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...