Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

CamelPhat 3 Mayıs’ta İstanbul, 4 Mayıs’ta Ankara’da

Ankara’daki performansı ile ilk kez başkentli müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan CamelPhat, yeni remiksini sevenleri ile buluşturdu

  • MIXMAG TURKEY
  • 26 Nisan 2024
CamelPhat 3 Mayıs’ta İstanbul, 4 Mayıs’ta Ankara’da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Dave Whelan ve Mike Di Scala’dan oluşan CamelPhat ikilisi 3 Mayıs’ta İstanbul, 4 Mayıs’ta Ankara’da gerçekleşecek peş peşe çifte etkinlik ile Türkiye’ye geliyor.

Bir plak dükkanında tanıştıktan sonra ilk olarak The Chosen Few adı altında bir araya gelen ve bu süreçte Tears for Fears'ın şarkısını remiksledikten sonra 2006'da Pawn Shop adı altında “Shot Away” teklisi ile ilk liste başarısını elde eden ikili, 2010’dan itibaren CamelPhat adı altında üretimlerini sürdürmeye başladı.

Ürettiği her parça ile müzikal anlayışının güçlü bir ifadesini ortaya koyan, 2010'da yayımladıkları ilk parçalarından itibaren büyük ilgi görmeye başlayan ve her yeni çalışmalarında dinleyici kitlesini genişletmeyi başaran CamelPhat, özellikle Elderbrook iş birliğiyle çıkan “Cola” parçası ve bu parça ile gelen Grammy adaylığı ile çıtayı kendileri adına üst noktalara taşıdı.

Panic Room”, “Breathe” ve Anyma iş birliğiyle hazırlanan “The Sign” gibi diğer parçalarıyla beraber Coachella’dan Printworks’e kadar dünyanın en önemli festival ve kulüplerinin değişilmez isimlerinden olmayı başaran İngiliz ikili, bir Vintage Culture ve MAGNUS parçası olan “Nothing Ever Changes” için yaptığı remiksi bugün dinleyicileriyle paylaştı.

3 Mayıs Cuma Klein Phönix’te gerçekleşecek etkinlik, CamelPhat’in yanı sıra Henri Bergmann ve Triart’ı konuk ederken, 4 Mayıs’ta CamelPhat’in ilk başkent şovu olarak kayıtlara geçecek etkinlik ise CerModern’de gerçekleşecek. Ankara’nın en büyük elektronik müzik etkinliklerinden biri olmaya aday buluşmanın sahne programında İngiliz ikiliye BeeGee, Gaia Ekho ve Enclave eşlik edecek.

Her iki etkinliğin biletlerine linkleri takip ederek erişebilir, CamelPhat’in yepyeni remiksini aşağıda dinleyebilirsiniz.

CAMELPHAT + HENRI BERGMANN + TRIART | KLEIN PHÖNIX, İSTANBUL - 3 MAYIS 2024
CAMELPHAT + BEEGEE + GAIA EKHO + ENCLAVE | CERMODERN, ANKARA - 4 MAYIS 2024
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...