Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Türk dijital tasarımcı ve prodüktörlerden Hermès ile iş birliği

“Proje; modanın, görsel sanatın ve sesin dünyalarını hem tazeleyici hem de heyecan verici bir şekilde birleştiren bu güzel meydan okumayı üstlenmemize olanak tanıdı”

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: SİNAN ARUSER
  • 30 Ekim 2023
Türk dijital tasarımcı ve prodüktörlerden Hermès ile iş birliği

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Dünyanın en prestijli markalarından Hermès ile bir grup Türk dijital tasarımcı ve müzik prodüktörünün yolu sosyal medya projesi için kesişti.

Hermès, uzun bir süredir sosyal medya hesapları için marka kimliğine uygun yenilikçi görsel-işitsel medya aktivasyonları konusunda dünyanın dört bir yanındaki yetenekli görsel sanatçılarla ve müzisyenlerle iş birliği yapıyor. Markanın önceki haftalarda Şekil değiştiren galaksi & Saykodelik animasyon notunu düşerek paylaşımını yaptığı görsel-işitsel kreatiflerden biri, çalışmalarını İstanbul’da sürdüren dijital tasarımcı Haccabi ve müzik prodüktörleri Triart, Minstrel ve Hard Reset imzasını taşıyor.

Triart, Minstrel ve Hard Reset tarafından projeyle ilgili yapılan ortak açıklamada şu sözlere yer verildi:

“Hermès ve Haccabi ile olan iş birliğimizden dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Bizim için stüdyo, ikinci bir ev gibi. Sık sık hep birlikte orada vakit geçiriyor, kendi projelerimizin derinliklerine dalarak birbirimize yoğun fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu canlı, yaratıcı ortam, hepimizin bağımsız olarak sanatını geliştirdiği bir yer. Ancak Hermès ile yaptığımız bu iş birliği, bizim için eşsiz bir kavuşmaydı - kolektif enerjilerimizi ilk kez tek, birleşik bir projede kanalize ettiğimiz an.

“Proje üzerinde çalışırken, her günkü yaratıcı aktivitelerimizi olağanüstü bir yenilikle harmanladık. Stüdyodaki sinerji farklıydı; Hermès'in mükemmellik mirası ve zamansız işçiliği göz önüne alındığında, ilham verici ama aynı zamanda zorlayıcıydı. Sadece ses yaratmıyorduk, aynı zamanda markanın zengin, nüanslı özünü yakalamayı ve geliştirmeyi hedefleyen bir işitsel evren yaratıyorduk.

“Bu proje için stüdyodaki günler ve geceler boyunca, Hermès'in kültürel zenginliğini yansıtmakla kalmayıp, ona kendi özgün tarzlarımızı da katmaya çalıştık. Fikirlerin bu karşılıklı etkileşimi aydınlatıcıydı, bizi alışılmışın ötesine geçmeye ve ufuklarımızı genişletmeye zorladı.

“Haccabi'nin rolü kritikti… Her biri kendine özgü bir hikâye anlatan 10 parçadan fazla görsel sanat sundu. Elliye yakın besteden başlayıp, Hermès dünyasıyla rezonans yaratan o tek parçayı seçerek, her notayı, her ritmi Haccabi'nin görsel hikâye anlatımını tamamlayacak şekilde özenle seçtik.

“Bu yolculukta alışılagelmiş dans pisti merkezli tarzlarımızdan sapmak, bizim için büyük bir sürprizdi. Bize iş birliği içinde olmanın güzelliğini, belli kalıpların dışında düşünmenin perspektiflerimizi ve sanatsal ifademizi nasıl yeniden tanımlayabileceğini gösterdi. Hermès ve Haccabi’nin bize olan güvenleri ve vizyonları; modanın, görsel sanatın ve sesin dünyalarını hem tazeleyici hem de heyecan verici bir şekilde birleştiren bu güzel meydan okumayı üstlenmemize olanak tanıdı.”

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...