Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Henri Bergmann’ın plak şirketi Automatik’ten 15 parçalık derleme: ‘Interstellar VA’

Derlemede Henri Bergmann’ın kendisinin yanı sıra Cenkk, Underspreche, Paride Saraceni, Kaive ve Sahar dahil çeşitli sanatçılardan parçalar var

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: EVA K. SALVI
  • 4 Ekim 2023
Henri Bergmann’ın plak şirketi Automatik’ten 15 parçalık derleme: ‘Interstellar VA’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Henri Bergmann’ın plak şirketi Automatik, farklı sanatçıların müzik çalışmalarından oluşan 15 parçalık ilk derleme albümünü çıkardı.

Yeraltı spektrumunda progressive ve melodik techno odaklı yapımlara bünyesinde yer açmasıyla tanınan Automatik, dört yılı aşkın süredir müzikseverlerle buluşturduğu kataloglarındaki imza tarzını ‘Interstellar VA’ ile etkileyici bir biçimde tekrar gözler önüne seriyor.

Derlemenin kürasyonunu yaparken, çalışmalarını sürdürdüğü Londra sahnesinden ilham alan Henri Bergmann, İngiltere'nin yeni yeteneklerinin ve bir grup sanatçı arkadaşının daha önce yayımlanmamış parçalarına projede yer verdi.

Sürükleyici bir ritimlerden dramatik akorlara, büyüleyici melodilerden gerilim dolu bir distopya atmosferine ve Krautrock synth'leri ile bezenmiş kompozisyonlara kadar farklı müzikal öğeleri bünyesinde barındıran derleme, Henri’nin ‘Vision’ parçasıyla açılıyor.

Cenkk, Underspreche, Kaive, Sahar, Monophase, Paride Saraceni, Betical, Yet More, Argia, Bigfett, Jono Stephenson, Tobak ve Pattn’in katkı sunduğu projede ayrıca Henri Bergmann’ın Hardt Antoine ile ortak bir parçası da yer alıyor.

‘Interstellar VA’ derlemesini aşağıda dinleyebilir, favori dinleme / indirme platformunuz üzerinden erişmek için bu linki takip edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...