Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

ABBA 39 yıl aradan sonra yeni müzik çalışmalarıyla geri dönüyor

Efsanevi grup bu yıl beş yeni parça piyasaya çıkaracak

  • MIXMAG TURKEY
  • 29 Ağustos 2021
ABBA 39 yıl aradan sonra yeni müzik çalışmalarıyla geri dönüyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

1972’de Stockholm’de kurulan İsveçli müzik grubu ABBA, 39 yıllık aranın ardından yeni müzikleriyle geri dönüyor.

Geri dönüş sinyali ABBA Voyage isimli bir internet sitesinin açılmasıyla gündeme geldi. Site, ziyaretçilerini “gelişmeleri ilk duyanlardan olma ayrıcalığı yaşamak için kayıt olmaya” davet ediyor.

ABBA Voyage konseptinde Londra’da özel amaçı bir gösteri salonunda icra edilecek bir hologram şov da yer alıyor. Grubun dört üyesi Björn Ulvaeus, Agnetha Faltskog, Benny Andersson ve Anni-Frid Lyngstad, gençlik dönemine ait görüntüleriyle hologram şovunda sahnede belirecek.

Konsept için açılan sosyal medya hesaplarında son olarak 2 Eylül 2021 tarihi için geri sayım başlatıldı. Grubun yeni parçalarından kesitleri 2 Eylül'de hemen dinleyebilecek miyiz yoksa yeni bir duyuru için verilen bir geri sayım mı, bu şimdilik muamma. 2018 yılında grubun yeni müzik çalışmaları için tekrar bir araya geldiğine ve yeni parçalarını 2020’de paylaşacaklarına dair söylentiler çıkmıştı ancak pandemi bunu erteledi.

Reasons To Be Cheerful podcast’inin sunucusu Geoff Lloyd, grup adına yaptığı konuşmada ABBA’nın 2021’de beş parça yayımlayacağı bilgisini, grup üyelerinden Björn ile konuşmasına dayandırarak şu sözlerle paylaştı: “Beş parçanın kaydını tamamladılar. Bu yılın sonuna kadar piyasaya çıkmış olacak. Pandemi koşullarının yarattığı teknik problemler pek çok şeyi bu yıla erteledi. Björn, yeni ABBA müziklerinin 2021’de çıkacağının sözünü verdi.”

ABBA, “The Visitors” adlı son stüdyo albümü 1981 yılında çıkarmıştı.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...