Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Above & Beyond yeni plak şirketlerini duyurdu: Reflections

Ambient ve downtempo alt-türlerine ışık tutan Reflections, Anjuna ailesinin yeni markası oldu

  • MELİS ÖZEK
  • 10 Mayıs 2022
Above & Beyond yeni plak şirketlerini duyurdu: Reflections

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Sahnede trance ve progressive izler bırakan Above & Beyond, sakin taraflarını da sevdirir oldu. OceanLab projelerinden "Flow State" albümlerine, Group Therapy Weekender gibi etkinliklerde düzenlenen yoga setlerine bahsi geçen, dans pistlerini aşan bir başarı. Jono, Paavo ve Tony’den gelen en yeni haberse Anjunabeats ve Anjunadeep ailesine katılacak son etiket Reflections.

Yeni plak şirketi için üçlü, “Anjunabeats ve Anjunadeep dans pistlerinde hayat buldu ve 20 yılı aşkın bir süredir de bizleri, müziğimizi ve sanatçılarımızı dünyanın dört bir yanına ulaştırıyor. Anjuna ailesine yeni üye Reflections, dans pistlerinin dışına çıkıyor ve bir sonraki dansa kadar geçen ara anlardan besleniyor; ertesi sabah, ertesi gece, yol boyu paylaşılanlar. Yansıyan tüm o anlar" ifadelerini kullandı.

2020'de Anjunadeep tarafından derlenen seri ile adaş olan Reflections, kendine ruh veren ambient ve downtempo türlerini takip edecek. Above & Beyond ve gelişmelere aşina olanlar içinse yeni bir yolculuk olmayacak elbette.

Bu resmi duyuru, Above & Beyond için Reflections etiketli yeni bir proje anlamına gelmekle kalmıyor, yakın gelecekte karşımıza çıkacak tanıdık yüzler için de sevinebiliriz demek oluyor. Üçlünün 16 Mayıs’ta çıkacak "Morning In Deira / Time Heals" albümü bir yana, sanatçılara dair detaylardan henüz yoksunuz. Geleceğin tadına bakabilmek için önceki Reflections derleme serisine bir bakın deriz.

Yeni bir albüm beklenirken, Anjuna ailesi de gelecek projelere odaklanmış durumda; 7/24 YouTube'da yayınlanan Reflections Radio ve özenle hazırlanan miksler ve çalma listeleri mesela.

YouTube Reflections Radio da yakın gelecekte karşılaşılacak seslere ipucu. Radio'yu dinlemeyi ve Above & Beyond'un 16 Mayıs'ta çıkacak yeni albümü için beklemede kalmayı unutmayın.

‘Dünyanın Ritmi: Londra’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...