Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Above & Beyond'dan film müziği projesi sinyali

Paavo Siljamäki, Instagram hesabında takipçilerinin sorularını yanıtlarken projenin sinyalini vermiş oldu

  • ONUR ATEŞ
  • 21 Eylül 2019
Above & Beyond'dan film müziği projesi sinyali

Above & Beyond üyelerinden Paavo Siljamäki'nin Instagram hikayesinde takipçilerinden birinin sorusuna verdiği yanıt heyecan yarattı. 'Bir filmin müziklerini yapmayı hiç düşünür müsünüz?' şeklinde gelen soruyu Siljamäki'nin 'Evet. (Burayı takip etmeye devam edin)' şeklinde cevaplaması, grubun bir film müziği projesi üzerinde çalışıyor olabileceği şeklinde yorumlandı.

Herhangi resmi açıklama yapılmış olmasa da söz konusu gelişme, Above & Beyond'un 'Acoustic' canlı şovlarına ve aynı adı taşıyan derleme albümlerine alışık olan hayranlarını son derece heyecanlandırmışa benziyor.

Jono Grant, Paavo Siljamäki ve Tony McGuiness üçlüsünden oluşan trance ve progressive müziğin ikonik grubu Above & Beyond, bir araya geldikleri 2000 yılından bu yana ürettikleri kendilerine has parçaları, 10 Kasım 2012'deki ilk yayınından itibaren dinleyici sayısı sürekli artış gösteren radyo şovları 'Group Therapy' ve yönettikleri plak şirketleri Anjunabeats ve Anjunadeep ile çok yönlü bir başarı hikayesinin temsilciliğini yapıyor.

Üçlü son olarak, ilkbahardaki ses getiren teklileri 'There's Only You'nun No Mana ve Crystal Skies remikslerini yayımlamıştı.

Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Haber yazarı Onur Ateş'i takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...