Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Adam Port ve Monolink’ten ilk iş birliği: ‘Point Of No Return’

Tekli, Afterlife etiketiyle tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY
  • 21 Mart 2023
Adam Port ve Monolink’ten ilk iş birliği: ‘Point Of No Return’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Keinemusik’in önde gelen isimlerinden Adam Port ve Berlinli sanatçı Monolink, ilk iş birlikleri olan ‘Point Of No Return’ adlı teklilerini yayımladı.

Tale Of Us’ın Afterlife plak şirketinden çıkan ‘Point Of No Return’ isimli tekli, Spotify'da şimdiden 250.000'den fazla dinlenme sayısına ulaştı. Keinemusik ekibinin Burning Man'deki performansında ilk kez çalındığında festival alanındaki binlerce kişi kendine hayran bırakan çalışma, Adam Port’un bu yılki ilk resmî müzik çalışması olurken, Monolink’in geçtimiz ay çıkan ‘Running / White Walls’ isimli solo projesini takip ediyor.

Son birkaç yılda Adam Port, Keinemusik'in yanı sıra diğer çeşitli plak şirketlerinde yüksek beğeni toplayan birçok albüm yayımladı. Berlin merkezli plak şirketi ve kolektif olan Keinemusik, bünyesinde &ME, Rampa, Reznik ve tasarımcı Monja Gentschow gibi müzisyenlerin yer aldığı bir oluşum.

2021 yılında ikinci stüdyo albümü ‘Under Darkening Skies’ı çıkaran ve o zamana kadarki en çok bilet satan dünya turnesi programını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşayan Monolink ise çağdaş müzik kültürünün iki çok farklı özelliğini bir araya getirmesi yönüyle ilginç bir karakter. Yakıcı ritimlerin güçlü ilerleyişini, şarkının anlatı yapısıyla etkili bir şekilde birleştiriyor.

İkilinin ortak yapım ilk müzik projesini aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...