Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Boris Brejcha 2 Haziran Cuma Kıbrıs’ta

Lefkoşa’da gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Deniz Bul ve canlı performansıyla Moritz Hofbauer sahnede olacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: FELIX HOHAGEN
  • 12 Mart 2023
Boris Brejcha 2 Haziran Cuma Kıbrıs’ta

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Boris Brejcha, 2 Haziran Cuma günü 3 saatlik şovu ile Kıbrıs’taki dinleyicileriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Bölgenin etkin oluşumlarından Ecorche, La Nouba ve Julia Vibes sunumu ile Lefkoşa Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşecek olan etkinlik, sanatçının InConcert turne serisinin bu yılki önemli buluşmalarından birine sahne olacak. InConcert serisinin Lefkoşa ayağında Boris Brejcha’nın yanı sıra Deniz Bul ve canlı performansıyla Moritz Hofbauer kabin başındaki yerini alacak.

2006'da Berlin merkezli plak şirketi Autist-Records’tan piyasaya sürdüğü ilk kısaçaları 'Monster' sonrasında Harthouse’da devam ettiği müzik kariyerinde ardı arkası kesilmeyen müzik çalışmalarıyla dünya çapında birçok elektronik müzik tutkununun kalbini kazanan Boris Brejcha, kendi markası Fckng Serious ile yola devam etme kararı aldıktan ve özellikle 2016’da çıkan 5’inci albümü ’22’dan itibaren kendini dünya turunda buldu.

Boris Brejcha, high-tech minimal olarak tanımlanan çığır açıcı tarzıyla ve dans müziği sahnesinde tiyatral ve müzikal duruşula merak uyandıran, performansları sırasında taktığı göz alıcı maskesiyle fark yaratan en önemli figürlerden biri konumunda.

Kariyerindeki ilk kısaçalar albümünü yayımladığı Harthouse’a geçen yıl başlattığı ‘Club Vibes’ serisi ile geri dönen sanatçı, yakın bir süre önce bu serinin 6’ncı edisyonunu ve ‘Atomic Heart’ adlı yeni teklisini sevenleriyle paylaştı.

Boris Brejcha’nın yaklaşan Kıbrıs şovu için bekleyiş sürerken, Tomorrowland 2022’deki performansını aşağıda izleyebilir, 2 Haziran'daki etkinliğin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

BORIS BREJCHA - INCONCERT | 2 HAZİRAN 2023, LEFKOŞA
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...