Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Akustikhane Across performansları albüme dönüşüyor

Akustikhane Across serisinin ilk albümü Emiran ve İzzet Kızıl'dan geldi

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Haziran 2021
Akustikhane Across performansları albüme dönüşüyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Akustikhane Performans Evi’nin geçtiğimiz yıl sonu elektronik müzik sanatçılarını usta virtüözlerle buluşturan belgesel ve performans serisi Across, müzik albümlerine dönüşerek dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunulmaya başladı.

Across serisi, elektronik müzik sanatçıları Islandman, Oceanvs Orientalis, Emiran ve Ikaru’nun usta müzisyenler İsmail Tunçbilek, Muhlis Berberoğlu, İzzet Kızıl ve Barış Demirel ile ilk kez bir araya gelerek yalnızca projeye özel besteledikleri müziklerden oluşan 30 dakikalık performanslar sergilediği bir yayın serisi olarak oldukça ilgi toplamıştı. Projenin felsefesini ve hikayesini anlatan belgesel serisi ise BluTV’de ayrıca izleyicilerle buluşmuştu.

Türkiye’nin en çok izlenen canlı müzik kanalı olma unvanına sahip olan Akustikhane’nin Across projesinden doğan ilk albümü, Emiran ve İzzet Kızıl'ın tarihî Ses 1885 Tiyatrosu’nda birlikte icra ederek kaydettikleri toplam dokuz parçadan oluşuyor. Farklı disiplinlerin bir araya gelmesiyle oluşan sıra dışı bir senteze ve çok farklı bir müzikal enerjiye sahip olan albümü aşağıda dinleyebilirsiniz.

İkilinin canlı performans kaydının tamamını izleyin!

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...