Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Analogtune ‘All I Need’ teklisini yayımladı

Gui Boratto’nun plak şirketi D.O.C. Records’dan çıkan tekliye vokalde Selin Esin katkı sundu

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Haziran 2024
Analogtune ‘All I Need’ teklisini yayımladı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İstanbul merkezli DJ/prodüktör Analogtune, bu yılki ilk resmi müzik çalışmasını Gui Boratto’nun plak şirketi D.O.C. Records etiketiyle geçtiğimiz günlerde çıkardı.

Vokalde Selin Esin’in katkı sağladığı ‘All I Need’ isimli çalışmada zengin synth sesleri, dub esintili melodik house örüntüleri ve groovy, akılda kalıcı bas dizisi öne çıkıyor. Parçanın demosunu oldukça beğenen Gui Boratto, son dokunuşları, miks ve mastering'i de bizzat kendisi yaptı.

Müzik yolculuğu 80'li yıllarda lise döneminde dinlediği müziklerle şekillenmeye başlayan, 90'lı yıllarda üniversite döneminde çeşitli gruplarda ve kulüplerde gitar çalarak müzik kariyerine devam eden Analogtune, elektronik müzik üretimi ve DJ'lik alanında kendini geliştirerek ilk kısaçaları ‘Asmalı’yı 2019 yılında Londra merkezli plak şirketi Smiley Fingers etiketiyle yayımladı. Sanatçı, Beatport Top 100 Electronica Releases & Single Charts listesinde haftalarca kalan üç parçalık kısaçalarındaki ‘Seratonik’ parçasında, yeni teklisi ‘All I Need’de de çalıştığı Selin Esin ile iş birliğine gitmişti.

Geçtiğimiz yıl Türkiye elektronik müzik sahnesinin deneyimli isimlerinden Mehmet Akar ile birlikte ‘Roots’ adlı teklisini Stamp Music etiketiyle piyasaya süren Analogtune, yeni müzik çalışması ile Gui Boratto’nun plak şirketi D.O.C. Records’da ilk kez yer alma fırsatı yakaladı.

DJ performanslarında plak, dijital veya hibrit setler çalmaktan keyif alan, melodik kompozisyonlar ile groovy elementleri bir araya getirerek setlerinde yüksek kontrast yaratmayı seven Analogtune; indie dance, nu-disco, house, melodik house & techno, Afro house gibi farklı tarzları bir araya getiriyor, kendi setleri için özel editler yapmayı da ihmal etmiyor.

Analogtune ve Selin Esin imzalı ‘All I Need’i aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...