Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Armin van Buuren'in yedinci stüdyo albümü çıktı

Hollandalı yıldız ismin yedinci stüdyo albümü 'Balance' müzikseverlerle buluştu

  • ONUR ATEŞ
  • 26 Ekim 2019
Armin van Buuren'in yedinci stüdyo albümü çıktı

Armin van Buuren yedinci stüdyo albümünü yayımladı.

İki bölümden ve toplam 28 yapımdan oluşan 'Balance' adlı albümde sanatçının solo çalışmalarının yanı sıra Above & Beyond, BT, Josh Cumbee, HALIENE, Ne-Yo ve Josh Cumbee gibi sanatçılarla yapılan ortak parçalar dikkat çekiyor. Yeni albümü hakkındaki detayları takipçileriyle geçen ay paylaşmaya başlayan sanatçı, 'Balance' albümünü dinleyicilerine kavuşturmasından duyduğu mutluluğu aktardığı açıklamasında, "Hayatımda yeni bir evreye geçtim. Yeni albümüm, kariyerimde ve kişisel yaşamımda bildiğim ve ayrıca yabancı olduğum rotalara yaptığım yolculukta denge bulma arayışının bir sonucu olarak ortaya çıktı" diye konuştu.

Albüm piyasaya çıkmadan önce aralarında David Hodges iş birliğiyle yapılan 'Waking Up With You' ve Tempo Giusto'nun katkılarıyla ortaya çıkan 'Mr. Navigator' parçaları paylaşılarak müzikseverler 'Balance' albümüne hazırlanmıştı.

Sanatçı sosyal medyada yaptığı açıklamada ayrıca New York, Mexico City ve Amsterdam'da üç yerel sanatçının 'Balance' temalı duvar resmi yaptığını belirterek takipçilerini duvar resimlerinin fotoğrafını çekmeye, çektikleri fotoğrafları #arminXbalance hashtag'iyle sosyal medya hesaplarında paylaşmaya davet etti.

Hollandalı yıldızın sunduğu ikonik radyo şovu A State of Trance'in 950'nci bölüm kutlamalarıyla ilgili detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. ASOT950 etkinlikleri 14 ve 15 Şubat 2020 tarihlerinde Hollanda'da peş peşe düzenlenecek şovlarla başlayacak. 14 Şubat'ta Amsterdam'daki şovun detayları henüz belli değil ancak 15 Şubat'ta Utrecht Jaarberus'taki ASOT950 şovu için yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz.

Armin van Buuren'in Armada Music'ten yayımlanan yeni albümü 'Balance'ı aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...