Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Armin van Buuren yılı 'A State of Trance Year Mix 2019' albümüyle kapatıyor

A State Of Trance'in 16'ncı year mix albümü çıktı

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: RUUD BAAN
  • 13 Aralık 2019
Armin van Buuren yılı 'A State of Trance Year Mix 2019' albümüyle kapatıyor

2019 yılı Armin van Buuren, A State of Trance ve Armada Music için unutulmaz yıllardan biri oldu. Amsterdam Dance Event 2019'da sekiz saatlik ASOT yayını, A State of Trance'in 900'üncü hafta kutlamalarına özel Utrecht, Madrid, Kiev, Miami, Mexico, Bay Area ve Tomorrowland'de on binlerce insanın katıldığı tüm biletleri önceden tükenen etkinlikler ve Armin van Buuren imzalı piyasaya çıkan iki albüm ('Balance' ve GAIA ismi altında yayımlanan 'Moons of Jupiter') 2019 yılında beklentileri fazlasıyla karşıladı.

İlk yayını Armin van Buuren ve Ruben de Ronde'un ortak prodüktörlüğünde 18 Mayıs 2001'de gerçekleşen A State of Trance radyo şovunda yılın en iyilerinin derlendiği miks albümlerinin ilki 2004 yılında hazırlanmıştı. Armin van Buuren, 2004'ten bu yana her yıl sonunda ara vermeden hazırladığı ASOT seçki albümü için bu yıl da stüdyosunda yoğun bir mesai harcadı. Gerek ASOT dinleyicilerinin yılın parçası oylamalarındaki seçimlerini gerekse kişisel değerlendirmelerini göz önüne alan Armin van Buuren, Ferry Corsten'ın Gouryella projesi kapsamında çıkardığı 'Surga', Andrew Bayer'in 'Magiktek', Roman Messer'in 'Serenity', Chris Schweizer'ın 'Near The End', MaRLo ve Feenixpawl'un ortak çalışması 'Lighter Than Air' dahil yüzü aşkın parçayı A State of Trance'in 16'ncı year mix albümüne dahil etti.

'A State of Trance Year Mix 2019', 13 Aralık itibarıyla müzik tutkunlarının beğenisine sunuldu. Armada Music etiketiyle piyasaya çıkan derleme albümü aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...