Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

B.Traits'ten meditasyon projesi: 'Rest'

'Rest', sanatçının plak şirketi Paciphonic'ten çıkan ilk çalışması

  • ONUR ATEŞ | FOTOĞRAF: KATJA RUGE
  • 3 Ağustos 2019
B.Traits'ten meditasyon projesi: 'Rest'

Kanadalı DJ/prodüktör B.Traits (Brianna Price), kendi plak şirketi Paciphonic etiketi taşıyan ilk projesi 'Rest'i duyurdu.

'Rest', yazım ve anlatımı ile prodüksiyonu sanatçıya ait olan bir meditasyon projesi olarak dikkat çekiyor. 20 dakikalık kayıt içeren yapım, zarif ses ve frekanslarla dinleyicileri sakinliğe ve dinginliğe davet ediyor.

'Rest'in piyasaya çıkışı, Paciphonic plak şirketinin 22 Eylül'de Londra'nın doğusundaki çok amaçlı sanat ortamı EartH'e geri dönüşüyle aynı döneme denk geliyor olacak. Müzik, ses/frekans atölyeleri ve grup meditasyon aktivitelerini bir araya getiren çoklu-duyusal etkinliklerinin ikincisini organize edecek olan mekanda B.Traits'e Tim Wheater, Cherub ve techno prodüktörü Lucy eşlik edecek.

Plak şirketiyle "insan sağlığının önemini kolektif şekilde kavrayan bir topluluk yaratmayı" amaçladığını söyleyen sanatçı, Paciphonic'i bir plak şirketi olmanın ötesine taşıyarak aynı isim altında etkinlik serileri, radyo şovları ve meditasyon organizasyonları düzenledi.

'Rest'i bu bağlantıdan dinleyip satın alabilirsiniz.

Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...