Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Birlikteliğin savunucusu Baham ilk kısaçalarını yayımladı: ‘You Are Simin’

Aynı zamanda The Doctors ikilisinin üyesi olan Houman Farzin & Kam Kafi’nin multimedya projesi Baham’ın son çalışması beğeni topluyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 31 Ağustos 2020
Birlikteliğin savunucusu Baham ilk kısaçalarını yayımladı: ‘You Are Simin’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Montreal merkezli multimedya kolektifi Baham, ilk çalışmaları “You Are Simin” adlı kısaçalar albümlerini müzikseverlerle paylaştı.

Baham, aynı zamanda The Doctors ikilisinin üyeleri olan Houman Farzin ve Kam Kafi’nin oluşturduğu bir kolektif. Farsçada “birlikte” anlamına gelen Baham’ın 3 parçadan oluşan çalışması, BLOND:ISH’in plak şirketi ABRACADABRA’dan çıktı. “You Are Simin”, çalışmaya ismini veren parça, bu parçanın Gab Rhome & Adisyn tarafından yapılan remiksi ve Mahmood Schricker’ın katkısıyla hazırlanan “Call It Love” adlı yapımı içeriyor.

İran’ın geleneksel müziklerindeki öğeleri elektronik müzikle bütünleştiren ikilinin yeni projelerinin çıkış parçası “You Are Simin”de geçen sözler, sanatçıların çok eski bir Farsça plakta bulduğu bir müzik yapımından alındı. Parçanın nakaratında geçen sözler Farsçada “Sen bir tanesin” anlamına geliyor.

Kısaçaların çıkış parçasının Toronto merkezli ödüllü prodüksiyon stüdyosu Kajart tarafından hazırlanan video klibini aşağıda izleyebilir, kısaçaları bu bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...