Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Beatport’tan Dünya Kadınlar Günü’ne özel iki etkinlik

Dans müziğinin dev dijital satış platformu Beatport Berlin’de Dünya Kadınlar Günü için iki ayrı etkinlik düzenliyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Mart 2020
Beatport’tan Dünya Kadınlar Günü’ne özel iki etkinlik

Beatport, dans müziğindeki cinsiyet eşitliği üzerine farkındalık yaratıcı girişimlerini sürdürüyor. Dünya Kadınlar Günü’ne özel iki etkinlik düzenleyeceğini açıklayan Beatport, ilk etkinliğini shesaid.so ile İngiltere & İrlanda Modern Müzik Enstitüsü’nün (BIMM) Berlin ofisiyle iş birliği içinde bugün gerçekleştirdi. Beatport LINK teknolojisinin kullanımına yönelik atölye, müzik koleksiyonu oluşturmak için tavsiyelerin konuşulduğu oturumlar, Nijerya’daki kadın DJ’ler hakkında hazırlanan belgesel gösterimi ve BIMM Berlin ofisindeki öğrencilerin DJ şovları günün programı arasında yer aldı.

Etkinlik serisinin Dünya Kadınlar Günü 8 Mart’taki ikinci ayağı FUTURE MOVES adlı etkinlik ise Berlin Studio Chérie’de gerçekleşecek.

shesaid.so, kentin önde gelen kreatif ajanslarından Peach Socials ve Nike iş birliğiyle gerçekleşecek etkinlik programında ise kreatif endüstrilerde kariyer inşa etmenin yolları, dans terapisi eğitimi, kadınların öncülük ettiği yayınevlerinin stantlarında yapılacak tanıtımlar ve Watergate’in resident DJ’lerinden Jamiie’nin iki saatlik performansı gibi detaylar öne çıkıyor.

Dünya Kadınlar Günü’nü Berlin’de geçirme planınız varsa FUTURE MOVES etkinliğiyle ilgili detaylı bilgiyi bu bağlantı aracılığıyla edinebilirsiniz.

'Dünyanın Ritmi' çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...