Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Bjarki ve VTSS’ten ortak kısaçalar: ‘Chanting From a Tiny Book’

Bjarki, Sónar Istanbul’da sahneye çıkacağı 6 Mart’ta iki yeni parça piyasaya çıkaracak

  • SÓNAR ISTANBUL İŞ BİRLİĞİYLE
  • 2 Mart 2020
Bjarki ve VTSS’ten ortak kısaçalar: ‘Chanting From a Tiny Book’

İzlanda’nın yetiştirdiği en yetenekli DJ/prodüktörlerden Bjarki, Sónar Istanbul’da performans sergileyeceği 6 Mart Cuma günü iki yeni çalışmasını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşayacak.

Techno’nun alışılagelmiş yapısını gözlemlediğimiz parçalarının yanı sıra ambient tınılarının, breakbeat etkilerinin hissedildiği old-school rave seslerinin ve IDM tarzından izlerin de görüldüğü geniş spektrumda yapımlar ortaya çıkaran Bjarki, plak şirketi bbbbbb bünyesinde faaliyete geçirdiği alt plak şirketi Hellcat Industries etiketiyle çıkacak ortak yapım bir kısaçalar albüme imza atıyor.

‘Chanting From a Tiny Book’ adlı kısaçalarda çalışmalarını Berlin’de sürdüren Polonyalı sanatçı VTSS ‘Batman Church’ ve ‘How to Win Big’ adlı çalışmalarıyla yer alırken, Bjarki ise ‘Hellfire’ ve ’Safety Savage 2’ isimli parçalarını dinleyicilerinin beğenisine sunacak.

Bjarki, geçtiğimiz yılı ‘ANa5’ teklisi, ‘Happy Earthday’ ile ‘Psychotic_Window’ albümleri ve Hellcat Industries’in ilk kataloğu ‘Hellcat Vol. 1’ derlemesinde yer alan Kuldaboli ile ortak çalışması ‘Hrai Hotturinn’ parçasıyla üretken şekilde geçirmiş ve dinleyicilerinden olumlu tepkiler almıştı.

Bjarki'nin 6 Mart’ta çıkacak iki yeni parçasının yer aldığı ‘Chanting From a Tiny Book’ adlı kısaçalara buradan ön sipariş verebilir, sanatçıyı 6 Mart’ta Sónar Istanbul’da dinlemek için detaylı bilgi ve biletlere bu bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

SÓNAR ISTANBUL | ZORLU PSM, 5-6-7 MART 2020

Bjarki'nin iki yeni çalışmasından biri olan 'Safety Savage 2' parçasını dinleyin.

Sónar İstanbul'a özel olarak hazırladığımız çalma listelerimizi Spotify'da dinleyin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...