Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Based Festival 12-13 Ekim'de Doğu Akdeniz'in incisi Mersin'de

Alman DJ/prodüktör David Mayer, 12-13 Ekim'deki Based Festival'in ilk gününde sahnede olacak

  • ONUR ATEŞ
  • 27 Eylül 2019
Based Festival 12-13 Ekim'de Doğu Akdeniz'in incisi Mersin'de

Doğu Akdeniz'in incisi Mersin, 12-13 Ekim 2019 tarihleri arasında Based Festival'e ev sahipliği yapacak. Tüm sahne listesi açıklanan festivalin headliner sanatçısı, house ve techno türlerindeki başarılı yapımlarıyla bilinen Alman DJ/prodüktör David Mayer.

Bu yaz çıkardığı 'The Circle' adlı kısaçalarını dinleyicilerinin beğenisine sunan, son olarak Eylül'de İtalyan duayen Giorgio Moroder'in 1977 yılına ait disko klasiği 'From Here To Eternity' parçasına yaptığı radyo düzenlemesi de içeren remiks çalışmasıyla heyecan yaratan sanatçı, Connected Frontline, Ouïe, Objektivity, Gruuv, Audiomatique and Keinemusik gibi üst seviyedeki plak şirketlerinden çıkardığı parçalarla ve dünyanın dört bir noktasındaki festival performanslarıyla tanınan bir isim.

İki gün sürecek festivalde yerli sanatçılar da kabin başındaki performanslarıyla ziyaretçileri müziğin ritminde tutmaya devam edecek. Ugur Project, Serkan Eles, Juren Vu, Ramea, Damla Tek, Maguar, Milimaudio, Yagiz, Bedez, Birkan Can, Dogukan Serifoglu, Emin Leylak, Beste Hira ve Umut, Based Festival'e gelecek müzik tutkunlarına en yeni ve en iyi seçkilerini dinleterek keyifli anlar yaratacak.

Müzikseverlere farklı deneyimler kazandırmayı amaçlayan festival, ateş gösterileri, graffiti sanatı ve tişört boyama gibi performansların yanı sıra heykel, denge tahtası, jonglör şovları, yoga, mandala, doğal tütsü yapımı ve yüz-vücut makyajına yönelik atölye çalışmaları içeren zengin bir program sunuyor.

Base Collective organizasyonuyla gerçekleşecek olan festival, 12-13 Ekim 2019 tarihlerinde Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan Wonasis Resort Aqua'da ziyaretçilerini ağırlayacak. 4 Ekim'e kadar sürecek olan indirimli bilet avantajından yararlanmak için burayı tıklayın.

Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Haber yazarı Onur Ateş'i takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...