Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Beatport'tan DJ'lere yeni hizmet

Beta olarak tanıtılan Beatport LINK adlı servis sayesinde DJ'ler 6 milyonu aşkın şarkıyı stream tabanlı olarak setlerinde kullanabilecek

  • ONUR ATEŞ
  • 5 Temmuz 2019
Beatport'tan DJ'lere yeni hizmet

Beatport, DJ'lerin kullanımına yönelik Mayıs ayında ön duyurusunu yaptığı üyelik tabanlı stream platformu LINK'in beta sürümünü kullanıma açtı.

DJ'lere 6 milyonu aşkın şarkıyı stream tabanlı olarak setlerinde kullanma fırsatı sunan servisin üyelik ücretleri de belli oldu. Kataloglara aylık standart erişim 14.99 dolar olarak belirlendi. "Pro" planlar olarak adlandırılan paketler ile aylık 39.99 dolar karşılığında 50, 59.99 dolar karşılığında ise 100 şarkıya internet bağlantısı olmadan çevrim dışı olarak cihazdan erişilebilecek.

Standart üyelikte 128kbps'lik ses kalitesi sunulurken, pro paketlerde 320kbps MP3'e denk gelen 256kbps AAC formatıyla çalışma imkanı veriliyor.

Beatport LINK'in beta sürümü şimdilik yalnızca Pioneer DJ Rekordbox yazılımının Mac sürümünüde kullanılabiliyor. DJ'lere 30 günlük ücretsiz deneme fırsatı da sağlayan Beatport, LINK'in tam sürümünü sonbaharda yayınlayacak.

Spotify '#Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...