Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Berlin TV Kulesi’nde melodik techno ve house rüzgarı

Monolink, Tom Peters ve b2b şovlarıyla Kevin de Vries ile Innellea 9 Temmuz akşamı canlı performans sergileyecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 8 Temmuz 2020
Berlin TV Kulesi’nde melodik techno ve house rüzgarı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Melodic techno ve house rüzgarı Beatport ve Dessert iş birliğiyle 9 Temmuz Perşembe akşamı gerçekleşecek yayın ile ekranlara taşınıyor.

Berlin’in ikonik televizyon kulesinde yapılacak performanslar Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak ve Mixmag Türkiye’nin Facebook sayfasından takip edilebilecek.

Yayın, son olarak “Sinner” adlı teklisiyle beğeni toplayan Monolink’in canlı performansı ile başlayacak. Monolink’in bir saatlik performansının ardından saat 21:00’da Tom Peters ekran karşısında olacak. Merakla beklenen canlı yayının son bir saatlik diliminde ise Kevin de Vries ve Innellea b2b şovlarını izleyicilerle buluşturacak.

Tom Peters geçen yıl çıkardığı son çalışması “Novum” teklisi ile beğeni toplamıştı. Kevin de Vries ise bu yıl Chicane ve Moya Brennan’ın “Saltwater” parçasına yaptığı remiksi paylaşmış, Innellea ise “Isolated Humanity” isimli yeni teklisi ile olumlu eleştiriler almıştı. Kevin de Vries ve Innellea ayrıca Afterlife Recordings’in ilkbaharda yayımladığı “Unity” derlemesine birer parçaları ile katkı sunmuştu.

Mixmag Türkiye’nin medya partnerlerinden biri olduğu Beatport x Dessert canlı yayınını 9 Temmuz Perşembe saat 20:00’dan itibaren Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

‘Dünyanın Ritmi: Berlin’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...