Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

​Bicep bu sezon, Amnesia ile İbiza'da!

İkilinin White Isle'daki ilk canlı performansı olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Temmuz 2022
​Bicep bu sezon, Amnesia ile İbiza'da!

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Başlıca İbiza deneyimlerinden biri Amnesia. 4 Eylül tarihinde gerçekleşecek ve Bicep ile tarihe geçecek bir sezon öngörülen. İbiza, Bicep için de bir ilk olacak. Special Request, KİNK ve Logic 1000 eşlik edecek sanatçılara.

Kuzey İrlanda asıllı ikili Bicep, özenilmiş ritimler üzerine bestelenen öförik ve temiz seslere sahip son albümleri "Isles"ı takiben çıktıkları ve dünya çapında yankı uyandıran turlarını da yeni tamamladı. Atlas, Apricot ve benzeri eserlerle albüm; milyonlar tarafından dinlendi, üst düzey listelere kazındı. İkilinin canlı performanslarıysa bambaşka bir düzeyde. Dokundukları altın adeta.

Endüstride canlı set kavramı gelişmiş olsa da, Bicep'in epik setlerinin bir benzerine rastlamak zor. Kendi ikonik parçalarını da hareketlendiren ve birçok yeni sese öncül olan ikili, müzikseverlere gerçek bir 'roller coaster' deneyimi sunuyor. Bu performansı Amnesia'da deneyimlemek, büyük ölçekte yankılar uyandıracak. Üzerine Special Request, KİNK ve Logic 1000 eklenince, sezonun en çarpıcı etkinliklerinden biri olacağına şüphe yok. Biletler sınırlı ve hızla tükenecek türden.Bu benzersiz sezon için harekete geçin deriz.

Etkinlik detay ve biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...