Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Bob Moses 18 Kasım’da İstanbul’da

Generic Music sunumuyla Life Park Tent’te gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Felix Raphael, Ali Kuru ve Corn & Cotton sahnede olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Kasım 2023
Bob Moses 18 Kasım’da İstanbul’da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Tom Howie ve Jimmy Vallance ikilisinden oluşan Bob Moses, 18 Kasım Cumartesi günü Generic Music sunumuyla İstanbul’daki dinleyicileriyle bir araya geliyor.

Birbirleriyle tanışmaları Vancouver’da lise yıllarına uzanan ve Rancid ile Green Day gibi pop-punk gruplarına olan ortak tutkuları sayesinde bir araya gelen ikiliden Vallance, Berlin tarzı techno yaparken, Howie şarkı yazarlığı ve solistlik alanında çalışmalarda bulundu. Kendi tarzlarının sade ve özgün bir birleşimiyle "post-club" olarak tanımlanabilecek ilgi uyandırıcı bir stil yaratmayı başaran ikili, New York City’i tasarlayan şehir plancısı Robert Moses’a saygı amacıyla sahne ismi olarak Bob Moses ismini seçti.

2012’de Scissor & Thread etiketiyle “Hand to Hold” kısaçalarıyla müzik dünyasına adım atan Bob Moses’ı, “Tearing Me Up”, “Inner Light”, “Never Ending”, “Love Brand New” ve “Afterglow” gibi başarılı yapımların arkasındaki figür olarak tanıyoruz.

Son olarak geçtiğimiz ay yeni solo teklisi “Round & Round”u yayımlayan Bob Moses’a İstanbul’da gecede Felix Raphael, Ali Kuru ve Corn & Cotton eşlik ediyor olacak.

Bob Moses imzalı “Round & Round”u aşağıda dinleyebilir, 18 Kasım Cumartesi Life Park Tent'teki yerinizi ayırtmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

GENERIC MUSIC PRESENTS: BOB MOSES | LIFE PARK TENT, İSTANBUL - 18 KASIM 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...