Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Bonobo ‘Black Sands’ albümünün 10’uncu yılına özel plak hazırladı

Albümün onuncu yılına özel olarak hazırlanan plak versiyon 4 Aralık’ta Ninja Tune’dan çıkacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 1 Kasım 2020
Bonobo ‘Black Sands’ albümünün 10’uncu yılına özel plak hazırladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Bonobo, 2010 yılında çıkardığı "Black Sands" albümünün 10’uncu yıl dönümüne özel olarak sınırlı sayıda plak versiyon çıkaracağını duyurdu.

“Black Sands 10th Anniversary Edition” adını alan özel versiyon yeni bir kapak görseliyle birlikte geliyor. Yeni kapak görselinde kullanılan fotoğraf, Bonobo tarafından geçen yıl İngiltere’nin Cumbria bölgesindeki Lake District’te çekildi. Plakla birlikte ayrıca orijinal kapak görselinin posteri ve Bonobo’nun kaleminden çıkan bilgi notu da müzikseverlere sunuluyor olacak.

Sanatçı bilgi notunda şu ifadelere yer verdi: “Black Sands albümü üzerinde çalışırken kullandığım sound’da progressive bir ilerleyiş var. Albüme ismini veren parça, çalışmada ortaya çıkan ilk yapım olmuştu. Daha sonra Animals ve El Toro gibi canlı kayıtları andıran parçaları yaptım. Ondan bir önceki albümüm Days To Come’da bıraktığım yerden devam ediyordum. Zaman ilerledikçe 2009 yılına doğru İngiltere’deki kulüplerde ne olup bittiğine, öne çıkan tarzlara fazlasıyla ilgi duymaya başlamıştım. Plastic People gibi mekanlar, Doğu Londra’daki ve Peckham’daki warehouse partiler… Dubstep sonrası dönemdi bu bahsettiğim dönem. Bu etki Eyesdown ve 1009 parçalarında gözlemlenebilir.”

“Black Sands 10th Anniversary Edition” 4 Aralık’ta Ninja Tune’dan çıkacak. Bu bağlantıyı kullanarak ön sipariş verebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...