Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Fatboy Slim, Yum Yum Head Food mahlası altında daha önce yayınlanmamış bir parça paylaştı

‘The Voice of Experience’ adlı çalışma, sanatçının 6 Kasım’da çıkacak ‘Back To Mine’ miks albümünde de yer alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 31 Ekim 2020
Fatboy Slim, Yum Yum Head Food mahlası altında daha önce yayınlanmamış bir parça paylaştı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Fatboy Slim, Yum Yum Head Food mahlası altında daha önce yayınlanmamış “The Voice of Experience” adlı bir parça paylaştı.

Chill out ve ambient tarzında hazırlanan ve tekli olarak dijital platformlarda paylaşılan parça, sanatçının 6 Kasım’da çıkacak “Back To Mime” miks albümünde de yer alacak. Müzikseverlerin ilgiyle takip ettiği “Back To Mine” miks serisi ilk olarak 1999 yılında Nick Warren’ın kürasyonuyla dinleyicilerle buluşmuş, Danny Tenaglia, Orbital, Underworld, Carl Cox ve Röyksopp gibi sanatçılar da farklı zamanlarda seriye kendi özel kürasyonlarıyla katkı sunmuştu.

Twitter hesabından yaptığı gönderi ile parçayı takipçilerine duyuran Fatboy Slim, “Yum Yum Head Food, bir zamanlar sadece arkadaşlar arasında çalmak için yaptığım bir albüm çalışmasıydı. Bu parça daha önce hiç yayınlanmadı. Dolayısıyla Back To Mine miks albümüne özel olarak yapılmış gibi düşünebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Sanatçı, genel anlamda funk ve soul stillerine odaklanan “Back To Mine” miksinde Dave Barker & Ansell Collins’in “Monkey Spanner” ve Camille Yarborough’nun 1975 yılı klasiği “Take Yo Praise” gibi nadir erişilebilen yapımlara yer veriyor. Fatboy Slim, “Take Yo Praise” parçasından kesitleri 1998 yılında çıkardığı teklisi “Praise You”da kullanmıştı.

Sanatçının “The Voice of Experience” parçasını aşağıda dinleyebilir, “Back To Mine” miks albümüne buradan erişebilirsiniz.

‘Dünyanın Ritmi: Londra’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...