Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Burning Man'in sanal ortamdaki ilk festivalinde bir Türk DJ: Thousand Fingers

Sanal Burning Man festivalinin {CYBER DREAMS} sahnesindeki etkinlik 30 Ağustos'ta gerçekleşecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 29 Ağustos 2020
Burning Man'in sanal ortamdaki ilk festivalinde bir Türk DJ: Thousand Fingers

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Bu yıl ilk kez sanal gerçeklik ortamında çevrim içi olarak 30 Ağustos – 6 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Burning Man festivalinde çalışmalarını Londra'da sürdüren Türk DJ Thousand Fingers da sahne alacak sanatçılar arasında yer alıyor.

Raspberry Dream Labs tarafından sanal Burning Man festivali için hazırlanan {CYBER DREAMS} sahnesinde performans sergileyecek isimlerden biri olan Thousand Fingers, bu yıl son olarak iki parçadan oluşan "Dragon, Robots & Heavy Metal" isimli kısaçalarını dinleyicileriyle buluşturmuştu.

Bu yıl 8 ayrı temaya ayrılan Burning Man sanal festivalindeki sahnelerden biri olan {CYBER DREAMS} kampı, Black Rock City sanal evreninde yer alacak. İnsanların teknolojiyle birleştiği ve dünyayı yenilikçi teknolojilerle yeniden canlandırdığı kıyamet sonrası bir gelecekte kurulu olacak kampı müzikseverler sanal gerçeklik ekipmanlarından veya bilgisayar ekranlarından takip edebilecek.

Sanal gerçeklik platformu AltspaceVR'ın ev sahipliği yapacağı şovda Thousand Fingers'ın performansı 30 Ağustos akşamı Türkiye saatiyle 22:30'da başlayacak. Ücretsiz katılım sağlanacak etkinliğe bu bağlantıyı kullanarak kayıt olabilirsiniz.

‘Dünyanın Ritmi: Londra’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...