Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Carlita ve andhim ilk ortak projeleri için bir arada

İki parçadan oluşan ‘Life’ projesi, DJ Tennis’in plak şirketi Life And Death’ten çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Mayıs 2023
Carlita ve andhim ilk ortak projeleri için bir arada

Carlita, Alman ikilisi andhim ile güçlerini birleştirerek ilk ortak EP'leri ‘Life’ı paylaştı.

DJ Tennis’in Life And Death plak şirketi aracılığıyla yayımlanan proje, Carlita'nın eklektik tarzı ve kaleidoskopik ses vizyonunu andhim’in imza niteliğindeki ‘super house’ stiliyle harmanlıyor.

Kısaçalara ismini veren parça ‘Life’, sürükleyici perküsiyonları atmosferik melodilerle eşleştirerek, dinleyicileri yükseltici bir ses yolculuğuna çıkarıyor. Carlita'nın ifadesiyle, “Life'ın gün doğumu anları için birebir olağanüstü bir havası var.”

Canlandırıcı ve neşeli bir atmosfer uyandıran ikinci parça ‘Nation’, sarmalayıcı synth sesleri ve dinamik bas dizisi ile kulüp enerjisiyle dolup taşan bir kayıt.

Carlita, projeye ilişkin olarak, “Elektronik müziğe ilgi duymaya başladığımdan beri her zaman andhim'in büyük bir hayranı oldum. Onlar her zaman bena ilham vermiştir ve ürettikleri müziği her zaman takdir etmişimdir. DJ'lik yapmaya başladığımda her zaman setlerimde onların parçalarına yer verdim ve her zaman bir gün onlarla çalışmayı istedim. Nihayet birlikte stüdyoya girmeye karar verdiğimizde her şey çok doğal şekilde gelişti ve birbirimizin enerjisinden gerçekten yararlandık ve bu iki harika parçayı ortaya çıkardık. Her birimiz, parçalara kendi tarzlarımızı yansıttık, gerçekten benzersiz olduklarını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Superfriends Records kurucuları andhim ise şöyle konuştu: “Carlita her zaman bizi ve müziğimizi desteklemişti ve birbirimizi tanıdıktan sonra birlikte bir şeyler üretmeye karar verdik. Müziğe olan zevkinin bu kadar çeşitli olmasını ve her yöne açık olmasını seviyoruz. Bizim müzik üretimi ve performans konusundaki yaklaşımımızla son derece örtüşen bir yapısı var. Bizim için kendimizi ifade etmede hiçbir zaman sınırlar olmadı. Bu çalışma ile bu çeşitliliği yakalamaya ve iki farklı ruh hali ve enerjiyi tek bir kısaçalar albümde birleştirmeye çalıştık.”

Carlita ve andhim imzalı ilk ortak proje olan parçaları aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...