Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Christian Löffler'in 'Refu' parçasına Dominik Eulberg'den remiks

Sanatçı, 12 Ağustos'ta King sunumuyla Sommer Klein'da performans sergileyecek

  • Furkan Kılıçaslan
  • 8 Ağustos 2019
Christian Löffler'in 'Refu' parçasına Dominik Eulberg'den remiks

Merakla beklenen kısaçalar albümü Graal (Prologue)'u yayınlamasının ardından Christian Löffler, albümdeki sevilen yapımlardan ''Refu''nun Dominik Eulberg remiksini dinleyicileriyle paylaştı. İkilinin ortak tutkuları müzik ve doğadan ilham alan çalışma bir remiksten fazlasını sunuyor.

Remiks hakkında Löffler, “2004'te çıktığında Dominik'in albümünü çokça dinliyordum. Müziğin yanı sıra doğaya, sanat eserlerine ve parça başlıklarına yaptığı referanslar ile beni çok etkilemişti. Bu yüzden 'Refu'ya remiks yapmasının harika bir iş birliği olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle orjinalinden farklı, kendi bakış açısını yansıttığı bir çalışma oldu'' sözleriyle düşüncelerini paylaşırken Dominik Eulberg ise, "Bu çalışmada amacım, Christian'ın muhteşem eserinin güçlü ve ayrıntılı bir versiyonunu oluşturmaktı. Orijinal parçanın apodik akışını, sessiz, kalıcı kırılmalarıyla antagonistik karakterini korumak benim için önemliydi'' ifadelerini kullandı.

Derin, güçlü, duygusal dokuları birbirine harmanladığı performansıyla Christian Löffler, King sunumuyla gerçekleşecek etkinlikte 12 Ağustos'ta Çeşme Sommer Klein'da performans sergileyecek. Remiks çalışmasının haftaya gerçekleşecek performansta çalınmasının yüksek ihtimal olduğunu söylemek mümkün. 'Refu'nun Dominik Eulberg yorumunu bu bağlantıdan edinebilir, Christian Löffler'i Davi ve Aparde ile birlikte Sommer Klein'da dinlemek için etkinlik biletlerini buradan satın alabilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...