Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Circoloco Tayland'a geri dönüyor

Peggy Gou ve Seth Troxler, Ocak ayında Phuket Adası'ndaki Circoloco partisinde çalacaklar arasında

  • ONUR ATEŞ
  • 4 Kasım 2019
Circoloco Tayland'a geri dönüyor

Circoloco Phuket, 19 Ocak 2019'daki tüm biletleri tükenen açılış etkinliğinin ardından rotasını ikinci kez Güneydoğu Asya'ya çevirecek. Popüler sahilleriyle ünlü ada, 11 ve 18 Ocak 2020 tarihlerinde iki gün sürecek etkinlikte aralarında Seth Troxler, The Martinez Brothers, Peggy Gou, Jamie Jones, Bedouin'in de olduğu birçok uluslararası sanatçıyı ağırlayacak.

İbiza merkezli parti serisi Circoloco, kurulduğu 1999 yılından bu yana konseptini dünyanın çeşitli noktalarındaki ortaklaşa düzenlenen partilere taşımaya devam ediyor. Circoloco Phuket ile Tayland'ın parıltılı dans müziği çevresi, dünyanın önde gelen DJ'leriyle tekrar bir araya gelme fırsatı yakalayacak. İki gün sürecek parti, Funktion-One ses sistemi ve eşsiz manzarasıyla adanın tanınmış kulüplerinden Baba Beach Club'da gerçekleşecek.

Circoloco Phuket ayrıca, prodüksiyonu sırasında kullanacağı ekolojik ve geri dönüşümlü malzemelerle çevreyi korumaya hassasiyet gösterecek.

Biletlere buradan ulaşabilir, Circoloco'nun Ocak 2019'daki ilk Tayland çıkarmasının aftermovie videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

MIX Festival 2019'a özel hazırladığımız çalma listemizi Spotify’da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...