Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Çeşme bu hafta sonunu Coeus ile karşılıyor

27 Ağustos Cuma günkü etkinlik Fly-Inn Beach’te gerçekleşecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 22 Ağustos 2021
Çeşme bu hafta sonunu Coeus ile karşılıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Balkanların git gite yükselişini sürdüren en yetenekli DJ/prodüktörlerinden Coeus, 27 Ağustos Cuma Fly-Inn Beach’te olacak. Küçük yaşlarda piyano çalmaya başlayan, bu becerisini elektronik müzik üretiminde göze çarpan zengin melodik yapılarla dışarıya yansıtan sanatçı Afterlife, Moblack ve Mimesis gibi plak şirketlerinde boy göstererek Tale Of Us, Adriatique, Dixon ve Solomun dahil birçok üst düzey isim tarafından desteklendi.

Melodik techno ağırlıklı setlerine disco sound’ları serpiştirmeyi ihmal etmeyen Coeus’a Fly-Inn Beach’te ayrıca Wolfson ve Triart eşlik edecek.

Wold Records’ın kurucusu olarak bildiğimiz Wolfson, Norveç’te müzikle iç içe bir ortamda büyüyerek henüz 13 yaşındayken hip-hop ve breakbeat tınılarını turntable'da harmanlayıp ilk DJ'lik denemelerine başladı ve dans müziğine olan tutkusunu profesyonel bir çizgide bugünlere ulaştırmayı başardı. Sanatçı Türkiye haricinde ABD’den Birleşik Krallık’a, Hollanda’dan Almanya ve Çekya’ya uzanan coğrafyadaki çeşitli kulüp ve festivallerde performans sergiledi.

New York, Beyrut gibi şehirlerde headliner şovların yanı sıra ARTBAT ile beraber Florida’da performans sergileyen, bunun yanı sıra “Last Day Dream” isimli EP’leri ile 53 ülkede iTunes’ta ilk 10’a girmeyi başaran ve modern dans müziğinin karanlık, tansiyonu yüksek ve duygusal alanlarında dolaşan tarzlarıyla her geçen gün daha fazla dikkat çekmeye başlayan melodic techno üçlüsü Triart ise etkinlikte şovu merakla beklenen bir diğer isim olacak.

Etkinliğe katılım saat 17:00’dan itibaren ücretsiz.

Coeus'un son yayımladığı müzik çalışması olan, Marino Canal'a ait "Calling Me Back" parçasına yaptığı remiksi dinleyin!

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...