Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Cosmicat MDLBEAST Records’dan ilk teklisini çıkardı: ‘Toxic Romance’

‘Toxic Romance’, sanatçının 2021 yılındaki ilk resmî müzik çalışması

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: KHALED NADERSHAH
  • 3 Haziran 2021
Cosmicat MDLBEAST Records’dan ilk teklisini çıkardı: ‘Toxic Romance’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Suudi Arabistan’da sürdüren DJ/prodüktör Cosmicat (Nouf Sufyani), MDLBEAST Records’daki ve 2021 yılındaki ilk müzik çalışmasını yayımladı.

Sanatçının “Toxic Romance” adını verdiği yeni teklisi, geçen yıl çıkardığı ve etkili bir çıkış yapmasını sağlayan “Dilemma” çalışmasını takip ediyor. Kadınların müzik yapmasını baskı altına alan bir kültürün içinde elektronik müzikte iz bırakan işler yapma amacıyla yola çıkan Cosmicat, çeşitli etkinliklerde Solomun, Peggy Gou, Steve Aoki, R3HAB ve David Guetta ile aynı sahneyi paylaşma fırsatı yakaladı.

Orta Doğu’nun önde gelen eğlence endüstrisi oluşumu MDLBEAST’in yakın bir süre önce hayata geçirdiği plak şirketi MDLBEAST Records’dan çıkan çalışmayla ilgili Cosmicat şunları söyledi: “Toxic Romance üzerinde çalışmaya başladığımda istediğim tek şey kafamdan geçen sesleri ortaya çıkan prodüksiyona yansıtabilmekti. Dev synth sesleri kullanarak synthesizer’ların ve elektronik müziğin fısıltılı ve zarif vokaller ile aslında ne kadar uyumlu olabileceğinin altını çizmeye çalıştım. Toxic Romance, bu anlamda kişisel ve kırılgan olsa da dans pistleri için ideal bir iş çıktığı inancını taşıyorum.”

Cosmicat’in yeni teklisini aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...