Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Croatia Beach Müzik Konferansı ilk buluşmasını Zrce Beach'te gerçekleştiriyor

Müzik endüstrisinin bölgedeki güncel durumu 2-3 Eylül'de Zrce Beach’te tartışılıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 2 Eylül 2021
Croatia Beach Müzik Konferansı ilk buluşmasını Zrce Beach'te gerçekleştiriyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Croatia Beach Müzik Konferansı, 2-3 Eylül tarihlerinde Hırvatistan’da düzenlenerek ülkede bu anlamda düzenlenen ilk müzik konferansı olacak.

Noa Group ve BSH Events iş birliğiyle düzenlenen konferansta sektörel uzmanlar, sanatçı temsilcileri, etkinlik organizatörleri, medya mensupları ve müzikseverler bir araya gelerek endüstrinin bugünkü konumu ve geleceğiyle ilgili bilgi ve düşüncelerini birbiriyle paylaşacak.

Zrce Beach’te konumlanan farklı toplantı alanlarında düzenlenecek konferansın temel konusu, koronavirüs krizinin sektöre yansıyan etkileri. Ülkedeki kulüp ekosisteminde gözlenen etkilerin bir alan çalışması şeklinde masaya yatırılacağı oturumu Hırvatistan Kamu Bakanlığı da destekliyor. #PartySafe adlı araştırmayla ilgili oturumda, gerek Zrce Beach’te son zamanlardaki çeşitli etkinliklerde gerekse BSH Island Festivali’nde kayıt altında alınan sektörel dönüşümler, ihtiyaçlar ve geleceğe dair projeksiyonlar tartışılacak.

Croatia Beach Müzik Konferansı’nın konuşmacıları arasında Nick Yates (Kaluki / Paradise), Marco Faraone, Jamie Roy, David Blackgrove (Paradigm Agency), Martin Vega Ferrer (Amnesia CEO), Joe Bašić (Ultra Europe CEO), Neil Evans (Amnesia), Dalibor Zjačić (Sonus Festival CEO), Alex Jukes (Jukebox PR) ve Drago Vukelić (BSH events) dahil pek çok endüstri profesyoneli yer alıyor.

Konferans programındaki panellerle ilgili daha detaylı bilgi edinmek için bu sayfayı ziyaret edin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...