Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Dalay Lama 'Inner Wold' adlı ilk albümünü duyurdu

Albümde çeşitli kutsal sözlere ve öğretilere yer veriliyor

  • AHMET AYDEMİR
  • 21 Haziran 2020
Dalay Lama 'Inner Wold' adlı ilk albümünü duyurdu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Tibet'in 14. ruhani lideri Dalay Lama (Tenzin Gyatso), 85. yaş günü olan 6 Temmuz'da "Inner World" adlı bir albüm yayımlayacağını duyurdu.

11 parçadan oluşan uzunçalar albüm, "çeşitli kutsal sözleri ve öğretileri" içinde barındırıyor olacak. Albüm, Budist rahibe Venerable Robina Courtin tarafından yazılan ve öğretilerin ne denli faydalı etkileri olduğunu açıklayan bir kitapçık ile birlikte sunulacak.

Dalay Lama, "Müzik, mutluluğun gerçek kaynağının sıcak kalplilik ve başkalarının endişelerine ortak olabilme yetimiz olduğu mesajı ile pek çok insana ulaşma potansiyeline sahip. Hayatımdaki mutlak amacım elimden geldiği kadar hizmet verebilmek. Müzik, benim yalnız başıma gerçekleştiremeyeceğim yollarla insanlara yardımcı oluyor" sözleriyle albümle ilgili düşüncelerini ifade etti.

Yeni Zelandalı Ella Brewer ve Tiffany Singh isimli iki sanatçı tarafından albüm kapağı yapılan "Inner World", Khandro Music aracılığıyla yayımlanacak.

Elde edilen bütün gelir, Dalai Lama Gaden Phodrang Vakfı tarafından seçilen Sosyal, Duygusal ve Etik Öğrenme (SEE Learning) isimli eğitim girişimine bağışlanacak.

Albümden ilk parça "Compassion" şimdi yayında. Budizm'in "Kalplerinizi açın ve bizi diğer insanlara yaklaştırın" sözleriyle bilinen en ünlü dualarından birini içeren "Compassion"ı aşağıda dinleyebilirsiniz.

Parça listesi:
1. One Of My Favorite Prayers
2. The Buddha
3. Compassion
4. Courage
5. Ama La ft. Anoushka Shankar
6. Healing
7. Wisdom
8. Purification
9. Protection
10. Children
11. Humanity

‘Dünyanın Ritmi: New York’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...