Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Mahmut Orhan Coachella yolcusu

Coachella 2024’te ayrıca Carlita ilk solo performansına çıkmanın heyecanını yaşayacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Ocak 2024
Mahmut Orhan Coachella yolcusu

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük müzik festivali Coachella, bu yıl düzenlenecek 24. buluşmasında sahne alacak sanatçıları açıkladı.

12-13-14 ve 19-20-21 Nisan 2024 tarihlerinde iki dev hafta sonu programı ile her zamanki evi California’daki Empire Polo Club’da gerçekleşecek Coachella 2024 sanatçı listesinde Türkiye’den iki sanatçı dikkat çekiyor.

Mahmut Orhan, Coachella’daki ilk sahnesine çıkmanın heyecanını yaşayacak isimlerden biri olacak. Sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi: “Yarın çocuklarıma anlatacağım bir hayalim daha gerçekleşiyor. Bunu da ilk sizlerle paylaşmak istedim. #Coachella babyyyy.”

Daha önce Diplo ile b2b performansıyla Coachella sahnesinde yer alma ayrıcalığını tadan Carlita (İdil Carla Frayman) ise, festivalin bu yılki edisyonunda ilk solo şovuna çıkacağını duyururken, “Bu yıl Coachella'ya solo şovum ile geri dönmekten heyecan duyuyorum. Bu hayalin yakında gerçekleşecek olması beni çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Coachella 2024 ile ilgili tüm ayrıntılara bu linki takip ederek ulaşabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...