Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Dimensions Festival 2023’ün tüm sanatçıları açıklandı

Festivalin 11. yılının kutlanacağı 2023 buluşmasında Helena Hauff, Onur Özer, Objekt, DJ Stingray 313, Skee Mask, Roza Terenzi ve D. Tiffany dahil pek çok isim sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 2 Şubat 2023
Dimensions Festival 2023’ün tüm sanatçıları açıklandı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Hırvatistan’ın önde gelen müzik festivallerinden biri olan Dimensions, bu sene 11’inci yılını kutlayacağı 2023 organizasyonundaki tüm sanatçıları duyurdu.

Ülkenin gözde yerleşim birimlerinden Tisno’da 31 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan festival ortamı; bass, house, techno, electro, garage, disco ve daha birçok türde müzik tınılarıyla sarmalanacak. Onur Özer, DJ Bone, Helena Hauff, DJ Stingray 313, Objekt, Anz, Dr Banana, Donato Dozzy ve canlı performansıyla Hieroglyphic Being, Dimensions Festival 2023’ün sanatçı listesinde öne çıkanlar.

Dikkat uyandırıcı b2b şovlara da sahne olacak festivalde Malika & Matthew Neequaye, Christian AB & Quest, Gene On Earth & Dyed Soundorom, Youandewan & Huerta, Masda & Evan Baggs, tINI & Doudou MD ile Roza Terenzi & D. Tiffany ikililerinin b2b performansları merakla takip edilecek.

Festivalin geçen yılki 10. yıl buluşmasından enstantaneleri aşağıda izleyebilir, Dimensions Festival 2023 biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...