Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Spotify tüm zamanların en çok dinlenen şarkısını açıkladı

Ed Sheeran’ın ‘Shape of You’ parçası liderlik koltuğunu kaybetti

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Ocak 2023
Spotify tüm zamanların en çok dinlenen şarkısını açıkladı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Spotify, The Weeknd'in 2019 yapımı şarkısı ‘Blinding Lights’ın platformda şimdiye kadar en çok dinlenen şarkı olduğunu duyurdu.

‘Blinding Lights’, 2017'de Drake'in ‘One Dance’ şarkısını tahttan indirerek son beş yıldır zirvede yer alan Ed Sheeran'ın ‘Shape Of You’ şarkısını geride bırakarak zirveye oturdu.

ChartData'dan yapılan Twitter paylaşımına göre ‘Blinding Lights’ 3.332.163.962 dinleme sayısına sahipken, ‘Shape Of You’ 3.332.016.196 dinleme sayısına sahip olduğu görüldü.

The Weekend de, bu haberi takipçileriyle şöyle paylaştı.

Sanatçının ‘After Hours’ albümündeki en popüler şarkısı konumundaki ‘Blinding Lights’, NME'ye göre listelerde 100 haftadan fazla kaldı ve ayrıca 2021'in sonunda Chubby Checker'ın 1960 tarihli ‘The Twist’ parçasının yerini alarak Billboard ABD listelerinde tüm zamanların en iyi teklisi arasında gösterildi.

Geçen ay The Weeknd, Avatar'ın devamı niteliğindeki Avatar: Suyun Yolu filminin müziklerinin bir parçası olarak yeni eseri ‘Nothing Is Lost (You Give Me Strength)’i yayımladı. Sözleri The Weeknd tarafından yazılan projenin prodüksiyonu İsveçli üçlü Swedish House Mafia tarafından yapılmıştı.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...