Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Drumstone’dan Hardwell’in ‘Retrograde’ parçasına remiks

Başarılı ikilinin remiksi, Revealed Recordings etiketiyle tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY
  • 21 Mayıs 2021
Drumstone’dan Hardwell’in ‘Retrograde’ parçasına remiks

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Şahin ve Onur Gök kardeşlerden oluşan başarılı ikili Drumstone, Hardwell’in 2019’da çıkardığı parçası “Retrograde”i remiksledi.

Hem tekli hem de Hardwell’in kurucusu olduğu plak şirketi Revealed Recordings’in 10. yıl kutlamaları kapsamında hazırlanan derlemeyle birlikte yayımlanan remiks, üretken bir dönemden geçen Drumstone’un bu yıl ortaya çıkardığı üçüncü yapım.

Yeni yıla altı parçadan oluşan “Guiding Light” kısaçaları ile başlayan ikili, devamında Tiësto yönetimindeki plak şirketi AFTR:HRS’dan çıkan iki parçalık “Lost River” çalışmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Drumstone, AFTR:HRS’da ilk olarak geçen yıl yayımladıkları “Wanderlust” teklileriyle yer alma başarısı göstermişti.

Melodik ve progressive techno’yu bütünleştiren melankolik tarzlarıyla dikkat çeken Drumstone, ortak vizyonlarının iz düşümü olan müzikal maceralarıyla 2017 yılında tanınmaya başlamış ve 2019 yılında ilk resmî müzik çalışmaları “Wanheda” ve “Titus”u Wold Records’dan çıkarmıştı.

Drumstone imzalı "Retrograde" remiksini aşağıda dinleyebilir, Revealed Recordings’in 10. yıl remiks derlemesini buradan inceleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...