Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Dünyanın ilk engelli DJ/müzik prodüksiyon eğitmeni adayı için destek kampanyası

Unis Academy'den sertifikalı Ableton eğitmenliği için tam burs kazanan Melih Emirgan, hayallerinin gerçekleşmesi için destek bekliyor

  • ONUR ATEŞ
  • 21 Ağustos 2019
Dünyanın ilk engelli DJ/müzik prodüksiyon eğitmeni adayı için destek kampanyası

Endüstri profesyonelleri tarafından tasarlanan ve Ableton sertifikalı eğitimciler ile müzik yapımcısı sanatçılar tarafından geliştirilen eğitim programıyla pek çok yetenekli müzik tutkununu hayallerine giden yolda sektöre hazırlayan Unis Academy'nin tam burs kazanan engelli öğrencisi Melih Emirgan sıra dışı yeteneği ve başlattığı kampanya ile gündemde.

Cenk Üniş ile eğitimlerini tamamlamasının ardından kısa sürede kendi müzik parçalarını yapmaya başlayan, 11 aylık bir süre içinde toplam 83 parça bitiren Emirgan, Ableton ve Pioneer'dan resmî eğitmenlik sertifikası alarak dünyadaki ilk engelli DJ/müzik prodüksiyon eğitmeni olmak istiyor. Ancak bu konuda önünde bir engel var: İngilizce.

Unis Academy proje yöneticisi Eda Akışık ile araştırmaya koyularak ön kabul aldıkları, maliyet ve engelli öğrencilere sunduğu avantajlarla öne çıkan Kanada'nın Toronto kentindeki ILAC Uluslararası Dil Okulu'nda İngilizce eğitimini tamamlamayı hedefleyen Melih Emirgan, dil engelini de aşarak hayallerine kavuşmak, diğer engelli arkadaşlarına destek ve ilham kaynağı olmak istiyor.

Dil okulundan kabul almasının ardından 31 Temmuz'da pasaport işlemlerini tamamlayan Emirgan, Türkiye'nin önde gelen kitlesel fonlama platformu Fongogo aracılığıyla bir kampanya başlattı. 3 aylık eğitim masrafları ve Kanada'daki giderleri için 30 bin Türk lirasına ihtiyaç duyan yetenekli eğitmen adayı tüm sektör bileşenlerinden ve müzikseverlerden destek bekliyor.

Kampanyaya destek olmak için bu bağlantıyı tıklayın.

Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...