Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Erdem Tunalı’nın ikinci teklisi ‘We Were Dancing’ çıktı

Çalışmaya Netam, Cava Grande ve Barış K remiksleriyle katkı sağladı

  • MIXMAG TURKEY
  • 12 Şubat 2021
Erdem Tunalı’nın ikinci teklisi ‘We Were Dancing’ çıktı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Erdem Tunalı "We Were Dancing" isimli yeni bir çalışma yayımladı.

İçinde yaşadığımız döneme ithafen nostaljik, melankolik ve romantik duygularla bezenmiş bir downtempo dans müziği çalışması olan "We Were Dancing", Monality, Subgreen ve Post gruplarından tanıdığımız Erdem Tunalı'nın solo olarak çıkardığı ikinci tekli.

Noiseist etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımlanan çalışma, sanatçının Istanbul Sessions grubunun kurucusu saksafon sanatçısı İlhan Erşahin ile bir araya geldiği "Pathwalker" teklisini takip ediyor. Tunalı, ikinci teklisinde vokalist Ekin Özbey ve ünlü caz saksafonisti Tamer Temel ile çalıştı. Şarkının kolaj görüntülerden oluşan video klibinin yönetmenliğini Özge Tunalı ve Erdem Tunalı yaptı. Kapak görselinde ise sanatçı Halil Vurucuoğlu’nun Ali Koç koleksiyonuna ait Self&Ego adlı resmi kullanıldı.

Toplamda 4 parçadan oluşan "We Were Dancing"e Cava Grande, Netam ve Barış K remiksleriyle katkı sağladı. Geçtiğimiz yıl Sonar Istanbul'da ana sahnede çalan Erdem Tunalı, yeni albüm çalışmalarına devam ettiğini de yaptığı basın açıklamasıyla müjdeledi.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...